Με πολλές αλλαγές με Βελούχι ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

volos-nps-asteras-iteas-782

Η προτελευταία στροφή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας διεξάγεται σήμερα Σάββατο, με τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου ΝΠΣ Βόλος να αγωνίζεται στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο Καρπενησίου με το Βελούχι. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον ΝΠΣ Βόλος να είναι το ακλόνητο φαβορί για το «τρίποντο».

Ο Χουάν Φεράντο, ωστόσο, άφησε πολλούς παίκτες εκτός αποστολής, όλους σχεδόν τους βασικούς, αφενός για να μην τους επιβαρύνει στο πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου του Καρπενησίου και αφετέρου για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στο Βόλο έμειναν ο τιμωρημένος Δημόπουλος (αποβλήθηκε στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού), καθώς και οι Μάντζης, Ηλιόπουλος, Ντεντάκης, Πίτου Γκαρσία, Καμπαγιέρο, Πέντα, Γκαλίτσιος, Μούτσα. Στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 15 παίκτες, συμπεριλήφθησαν οι Μπουργάνης, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Διμηνάς, Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Τζελίδης, Μαλακασιώτης, Κραβαρίτης, Ντόσης, Κολλάς, Καλαμίδας, Μηλιώτης, Σαλαμούρας και Ουνγιαλίδης.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κέκελος, έχοντας βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λυσσάρη και Βασίλη Λιακώνη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Παρατηρητής διαιτησίας στο ματς αυτό θα είναι ο Σπύρος Γουργιώτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις