Προορίζει Ρόκα για βασικό ο Ελευθερόπουλος

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το θεσσαλικό ντέρμπι με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 9/5 στις 19.00 στο ΕΑΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, προκειμένου…

…να βελτιώσουν τη θέση τους στην ειδική βαθμολογία.
Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θα υπάρξουν αλλαγές. Όπως όλα δείχνουν ο Λευτέρης Γιαλούσης θα αγωνιστεί ως στόπερ και όχι ως δεξιός μπακ, όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, με τον Αλέξανδρο Ζέρη να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα αλλαγές θα υπάρξουν και μεσοεπιθετικά, με τον Στάθη Ρόκα να παίρνει θέση βασικού, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να δούμε τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, αντί του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ.
Θυμίζουμε, πως ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στους τραυματίες Αλέξανδρο Νικολιά και Βασίλη Τριανταφυλλάκου.
Σήμερα Παρασκευή μετά την τελευταία προπόνηση η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις