Με νεανικό σχήμα, 5-1 ο ΝΠΣ Βόλος το Βελούχι

Παίζοντας με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του (η αποστολή ταξίδεψε στο Καρπενήσι με 15 παίκτες), ο ΝΠΣ Βόλος δεν δυσκολεύτηκε να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του και να πάρει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με το Βελούχι. Το τελικό 1-5 φανερώνει και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, με τους «κυανέρυθρους» πέρα από τα πέντε γκολ, να έχουν τέσσερα δοκάρια και πολλές ακόμη ευκαιρίες για γκολ.
Οι «κυανέρυθροι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και περιόρισαν το Βελούχι σε παθητικό ρόλο. Στο 3’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουνγιαλίδη από πλάγια θέση, η μπάλα σταμάτησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Ρεσίτη. Κι ενώ ο ΝΠΣ Βόλος πίεζε για το γκολ, το Βελούχι ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στο 15’. Ο Σερπάνος τροφοδότησε έξοχα τον Μπακαλίδη, ο οποίος πλάσαρε στην έξοδο τον Μπουργάνη, γράφοντας το 1-0. Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήρθε στο 19’, όταν ο Σαλαμούρας πάσαρε στον Μελισσόπουλο κι αυτός με σουτ έξω από περιοχή έγραψε το 1-1.
Στο 28’ ο Σαλαμούρας με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να γίνει το 1-2 στο 36’. Ο Ζέρης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη.

Κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΝΠΣ Βόλος σημείωσε άλλα τρία τέρματα, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Μάλιστα, ο Χουάν Φεράντο να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και τον νεαρό τερματοφύλακα Κραβαρίτη.
Στο 51’ μετά από απόκρουση του Ρεσίτη η μπάλα κόντραρε στον Κολλά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και ο Ζαραβέλης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων ήρθε στο 65’. Ο Κολλάς έδωσε στον Μελισσόπουλο, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ζαραβέλη και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 1-3. Το Βελούχι είχε μια καλή στιγμή στο 67’ όταν ο Χαλλής σούταρε έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Μπουργάνη.
Με την συμπλήρωση του 75ου λεπτού ο ΝΠΣ Βόλος πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Ντόσης έκανε την σέντρα και ο Μελισσόπουλος πλάσαρε τον Ρεσίτη, πετυχαίνοντας το 1-4 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Στο 81’ ο νεαρός Φάνης Μαλακασιώτης με ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή έγραψε το τελικό 1-5, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με την κυανέρυθρη φανέλα. Στο 87’ ο Κολλάς στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βελουχίου.

Διαιτητής: Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Λυσάρης, Λιασκώνης (Αιτωλοακαρνανίας)
ΒΕΛΟΥΧΙ: Ρεσίτης, Κόλλιας, Παχής (81’ Σακελλαρίου), Ζαραβέλης, Χαλλής, Γιαουπλάρι (81’ Σκοπέτος), Γεωργίου, Τσιμόπουλος, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Σερπάνος (78’ Χρυσικός)
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης (75’ Κραβαρίτης), Καλαμίδας, Ζέρης, Παπαδόπουλος(56’ Δεμηρτζόγλου), Τζελίδης, Διμηνάς, Ουνγιαλίδης (46’ Ντόσης), Μηλιώτης (66’ Μαλακασιώτης), Κολλάς, Σαλαμούρας, Μελισσόπουλος.

Πηγή φωτό: www.evrytaniasport.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις