Επικράτηση της Σκιάθου… στη Σούρπη

Η Σκιάθος ήταν νικήτρια στην αναμέτρηση που “έκλεισε” και τυπικά την 17η αγωνιστική, αφού στον εξ αναβολής αγώνα που έγινε σήμερα στη Σούρπη, αντιμετώπισε τον τοπικό Αίαντα, επικρατώντας με 0-1. Το παιχνίδι κύλησε σε άριστο  κλίμα μεταξύ των δυο ομάδων, χωρίς σκοπιμότητες, διεξήχθη όμως σε κακό αγωνιστικό χώρο κι έδειχνε ότι θα κριθεί στο γκολ, αφοί οι κλασικές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν συνολικά, ήταν λιγοστές.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες καλές στιγμές τους στο α’ μέρος, όταν εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής (30’) του Τσόγκα απέκρουσε ο τερματοφύλακας Νικολαΐδης στο “παραθυράκι” της εστίας του και στο 40΄ σε τετ α τε του Χειλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο β’ μέρος, πριν ανοίξει το σκορ,  χάθηκε σημαντική ευκαιρία όταν ο Πλαβός από τη μικρή περιοχή στην προσπάθειά του να σιγουρέψει το γκολ, προτίμησε να κάνει την πάσα στον Κωστούλα, ωστόσο την τελευταία στιγμή, έδιωξε αμυντικός της Σκιάθου.
Για τους φιλοξενούμενους στο α’ μέρος πολύ καλό σουτ του Χισάι έδιωξε ο Χαλάτσης, ενώ στο β΄ μέρος σε προσπάθεια του Πλαβού να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι, ώστε να μην φτάσει αυτή σε παίκτη της Σκιάθου, την έστειλε άθελά του στο κάθετο δοκάρι της εστίας του (55’). Στο ίδιο ημίχρονο Αλικά και Χισάι, επίσης, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Αίαντα, που διακρίθηκε.
Τελικά, στο 63’, ο νεαρός Τάσσος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Ελ. Πρίφτι και κόντρες που έγιναν στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με σουτ κατάφερε να νικήσει τον Χαλάτση, δίνοντας ταυτόχρονα τη νίκη στην ομάδα του.
ΑΙΑΣ: Σπ. Χαλάτσης, Ξηροκώστας (40’ λ. τρ. Μακανίκας), Μπούρας (70’ Κ. Κατσαβριάς), Πλαβός, Τσιάτσιος, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Τσόγκας, Χειλάς, Κωστούλας, Θ. Κατσαβριάς
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Χρυσάνθης, Τουρναβίτης, Ελ Πρίφτι, Γραβάνης, Μπρέγκου, Τάσσος, Αλικά, Αλ. Τζελάι (46’ Νασιάκος), Χισάι (89’ Τσορμπζόγλυο), Χρ. Τζελάι (46’ Σιδηρόπουλος)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις