Γνωρίστε τις πρώτες σε όλη την Ευρώπη (pics & vid)

Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Σώρα, Αλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μίλβα Καλογεράκου, Ας Σάουθερν, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Βιργινία Νιαρχάκου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Βάσω Πλευρίτου, Σύλια Λογοθέτη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου συστήνονται στην κάμερα του Sport24.gr και κάνουν ειδική αφιέρωση στην απούσα -λόγω υπηρεσίας- Εύη Τετζαλίδου.
Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφέρεται κάποιος σε αυτά τα κορίτσια.

Παιδιά, τα οποία έχουν στερηθεί πολλά για τη μεγάλη τους αγάπη, τον αθλητισμό. Παιδιά, τα οποία καταφέρνουν να κάνουν υπερήφανους χιλιάδες ανθρώπους, μα πάνω απ’ όλα τους δικούς τους.

Γι’ αυτό κι εμείς προτιμήσαμε να μην τις κουράσουμε (και να σας κουράσουμε) με κλισέ ερωτήσεις. Μια “πασαρέλα” από την κάμερα της WEB TV του Sport24.gr είναι αρκετή, για μια πρώτη γνωριμία με τις πρώτες σε όλη την Ευρώπη. Δεκαπέντε φίλες, που ετοιμάζονται να κατακτήσουν την κορυφή και στην Ελλάδα, αφού απομένουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και το F4 του Κυπέλλου.

Και θέλουν να φτάσουν εκεί υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη, για τον οποίο μας μίλησε η αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη: “Γενικά είναι επίμονος. Του αρέσει η σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς. Τακτική,φυσική κατάσταση, ακόμα και στο βίντεο! Πολλές φορές γίνεται προστατευτικός προς όλη την ομάδα και αυτό μας βοηθάει να είμαστε μια γροθιά! Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι μετά το Σούπερ Καπ, μας είπε ότι όταν ξαναπαίξουμε με αυτή την ομάδα (Σαμπαντέλ), εμείς θα κερδίσουμε. Οπως κι έγινε! Και γι’ αυτόν, όπως και για κάποιες από εμάς ήταν η τρίτη φορά και η καλύτερη!”.

Το ραντεβού μας με τα κορίτσια ανανεώθηκε με το τέλος των υποχρεώσεών τους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο…

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Σπύρος Αντυπάκης
Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Θοδωρής Ρούσσος
Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

 

 

 

 

Φιλιώ Μανωλιουδάκη

 

Χρυσή Διαμαντοπούλου

 

Ελευθερία Πλευρίτου

 

Μαρία Σώρα

 

Αλκηστη Αβραμίδου

 

Αλεξάνδρα Ασημάκη

 

Μαργαρίτα Πλευρίτου

 

Μίλβα Καλογεράκου

 

Ασλεϊ Σάουθερν

 

Ρομπέρτα Μπιανκόνι

 

Βίρνα Νιαρχάκου

 

Ιωάννα Σταματοπούλου

 

Βάσω Πλευρίτου

 

Σύλια Λογοθέτη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sport-24.gr