Στοίχημα: Με Παλέρμο και Φόλενταμ

Κυριακή (25/03) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει, καθώς απουσιάζουν τα “μεγάλα” ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων. Έτσι, θα μας απασχολήσουν παιχνίδια δεύτερων κατηγοριών και συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με Β’ Ιταλίας, Β’΄Ολλανδίας και Β’ Ισπανίας, ενώ έχουμε ξεχωρίσει κι ένα παιχνίδι από το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Παραμένει σε τροχιά απευθείας ανόδου η Παλέρμο

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από τη Β’ Ιταλίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παλέρμο και Κάρπι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση με 51 βαθμούς όντας στο -3 από τη Φροσινόνε που έχει παιχνίδι περισσότερο, μετρούν δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους κι οφείλουν να βρουν αγωνιστική σταθερότητα αν θέλουν να ανέβουν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Η Κάρπι από την πλευρά της είναι στην 9η θέση όντας οριακά εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και πιστεύουμε πως δύσκολα θα δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί. Η Παλέρμο έχει κερδίσει τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της και θα την εμπιστευτούμε και σήμερα, κρατώντας τον άσσο σε απόδοση 1.86.

Κερδίζει η Φόλενταμ

Συνεχίζουμε με Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Φόλενταμ – Ντεν Μπος. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τελευταία, έχουν συμπληρώσει τρία παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, ωστόσο στην έδρα τους είναι άκρως αποτελεσματικοί, έχοντας ρεκόρ 6-2-0 στα οκτώ πιο πρόσφατα. Η Ντεν Μπος από την πλευρά της θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, ενώ δεν έχει κερδίσει στις οκτώ τελευταίες εξόδους της, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Πιστεύουμε πως η Φόλενταμ θα βρει το δρόμο για τη νίκη εύκολα ή δύσκολα, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.81.

Με τα γκολ στην Τενερίφη

Περνάμε στη Β’ Ισπανίας και την κόντρα της Τενερίφης με τη Λόρκα. Οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική άνεση στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους κι από τη στιγμή που θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο σημερινό ματς, δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου ή “ταχύτητας”. Η Τενερίφη είναι πολύ αποτελεσματική στην έδρα της τελευταία, περιμένουμε να οδηγήσει το ματς σε γρήγορο ρυθμό και υψηλό σκορ, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.90.

“Καθαρίζει” η Καντού

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Καντού και Τορίνο. Η Τορίνο έχει πάψει εδώ και πολύ καιρό να παίζει καλά κι ο λόγος είναι οι ξαφνικές αλλαγές προπονητών, ωστόσο έχει να παρουσιάσει την επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου. Βέβαια στο Final-8 του κυπέλλου δεν έπαιξε καλά και ήταν τυχερή γιατί οι αντίπαλες ομάδες βρέθηκαν σε ακόμη χειρότερες βραδιές και άμεσα μετά απέδειξε τη μετριότατη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται με νίκη 92-89 στο τέλος επί της κακής Ορλαντίνα, άνετη ήττα εντός με 82-90 από την Βενέτσια και τη συντριβή 92-70 από την Κρεμόνα. Η Καντού είναι η κορυφαία επίθεση της λίγκας και εντός έδρας παίζει τόσο έντονα που άνετα μπορεί να «διαλύσει» οποιαδήποτε ομάδα της «σειράς» με μέση επιθετική επίδοση 92.3 πόντους ανά αγώνα. Η Καντού θα προσπαθήσει να ορίσει τον ρυθμό από την έναρξη του αγώνα και να επιβληθεί απόλυτα της Τορίνο, επιλογή λοιπόν το Καντού -4.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις