Οι φιναλίστ των μπαράζ ανόδου για τους τέσσερις πρώτους ομίλους της Γ’ Εθνικής (vids)

Μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και στους τέσσερις πρώτους ομίλους οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή των βαθμολογικών πινάκων έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου. Απόλλων Παραλιμνίου (1ος όμιλος), Ηρακλής Θεσσαλονίκης (2ος όμιλος), Τηλυκράτης Λευκάδας (3ος όμιλος) και ΝΠΣ Βόλος (4ος όμιλος) ήδη προετοιμάζονται για το μίνι πρωτάθλημα των πλέι-οφ, από το οποίο θα αναδειχθούν οι δύο που θα πάρουν τα εισιτήρια για τη Football League.

Το goalpost.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι-οφ ανόδου, σ’ ένα πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 15 Απριλίου.

1ος όμιλος: Απόλλων Παραλιμνίου

Στον 1ο όμιλο το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Απόλλων Παραλιμνίου, έχοντας συγκεντρώσει 48 βαθμούς σε 21 αγώνες ενώ έχει ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση με την ΑΕ Διδυμοτείχου εκτός έδρας. Η ομάδα του Παραλιμνίου πέτυχε 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και ηττήθηκε μόλις τρεις φορές, έχοντας συντελεστή 38 γκολ υπέρα και 12 κατά. Θεωρείται το αουτσάιντερ των μπαράζ και θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν. Η είσοδός της στα πλέι-οφ θεωρείται επιτυχία, ενώ θα πρόκειται για θαύμα αν η ομάδα που εκπροσωπεί ένα χωριό των Σερρών 550 κατοίκων, καταφέρει να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τη Football League.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε το πρωταθλήματος

Στιγμιότυπα από δύο πρόσφατους αγώνες του Απόλλωνα Παραλιμνίου

 

2ος όμιλος: Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατάφερε μία αγωνιστική πριν το φινάλε να εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο. Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος στον 2ο όμιλο καθώς ο Άρης Παλαιοχωρίου πάλεψε μέχρι τέλους για τη 1η θέση. Ο Γηραιός με 62 βαθμούς κατέκτησε τον τίτλο, καθώς το Παλαιοχώρι έμεινε στους 61 και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Οι Θεσσαλονικείς έχουν αποκλειστικό στόχο την άνοδο και θεωρούνται ένα από τα φαβορί για το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Football League.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε το πρωταθλήματος

Στιγμιότυπα από δύο πρόσφατους αγώνες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

 

3ος όμιλος: Τηλυκράτης Λευκάδας

Έντονος ο ανταγωνισμός στον 3ο όμιλο με τον Τηλυκράτη να αντέχει την πίεση από τον Νέο Αμφίλοχο και τον Μακεδονικό Φούφα και μία αγωνιστική πριν το φινάλε να κατακτά το πρωτάθλημα. Μπορεί να βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από τους διώκτες του, όμως θα πάρει ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς με την Καστοριά που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.

Στόχος της ομάδας από τη Λευκάδα να μπει σφήνα ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Ηρακλή, παίρνοντας το ένα από δύο εισιτήρια που οδηγούν στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε το πρωταθλήματος

Στιγμιότυπα από δύο πρόσφατους αγώνες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

 

4ος όμιλος: ΝΠΣ  Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του πρωταθλήματος εδώ και αρκετές αγωνιστικές, εκμεταλλευόμενος τα στραβοπατήματα της Νίκης Βόλου που αποτέλεσε την ομάδα που προσπάθησε να καταδιώξει τους πρωτοπόρους. Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο συγκέντρωσε 60 βαθμούς σε 23 αγώνες, έχοντας απολογισμό 19 νίκες, τρεις ισοπαλίες και γνώρισε την ήττα μόλις μία φορά (εκτός έδρας από τη Νίκη Β.) ενώ απομένει μία αγωνιστική με τον Διγενή εκτός έδρας.

Ο ΝΠΣ Βόλος θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Football League, βάσει της αγωνιστικής εικόνας που εμφάνισε στο πρωτάθλημα, συμμετέχοντας σ’ έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους της Γ’ Εθνικής.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε το πρωταθλήματος

Στιγμιότυπα από δύο πρόσφατους αγώνες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις