Γουναρίδης: «Φαβορί ΝΠΣ Βόλος και Ηρακλής»

Εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας, ο Στέφανος Γουναρίδης, καταθέτει την άποψη του για την επίτευξη του αρχικού στόχου και την κατάκτηση της κορυφής στον 1ο όμιλο για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Παράλληλα ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών του 1ου ομίλου χρίζει ως φαβορί για την άνοδο στη Football League τον ΝΠΣ Βόλος και τον Ηρακλή, ωστόσο συμπληρώνει πως όλα θα φανούν στο γήπεδο.

«Είναι ομάδα πρότυπο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Τόσο οργανωτικά, αλλά και αγωνιστικά. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι κύριοι με Κ κεφαλαίο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε στην εφημερίδα «Metrosport» ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

«Δουλέψαμε καλά από την αρχή και ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε. Συνεχίζουμε, διότι πλέον σκεφτόμαστε τα μπαράζ, για να δικαιώσουμε τη διοίκηση. Ο στόχος εξ αρχής ήταν να βγούμε πρώτοι. Το καταφέραμε και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια.

Τίποτα δεν είναι βεβαίως εύκολο. Ο ΝΠΣ Βόλος θα είναι σίγουρα η μία ομάδα, ενώ όλα δείχνουν ότι οι Τηλυκράτης και Ηρακλής θα είναι οι άλλες δύο ομάδες στα μπαράζ. Φαβορί φαινομενικά είναι οι ΝΠΣ Βόλος και Ηρακλής, ωστόσο όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Όσο για την επιλογή του να παίξει στη Γ’ εθνική, αφού πέρσι ήταν στη Football League και τον Αγροτικό Αστέρα; «Ήταν δύσκολη απόφαση. Ωστόσο, έτσι όπως είναι η Β’ εθνική, είναι καλύτερα. Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου», απάντησε ο Γουναρίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις