Κυπελλούχος ΕΠΣ Τρικάλων ο Διγενής Νεοχωρίου

Μετά από ένα μέτριο σε ποιότητα τελικό που είχε τις περισσότερες φάσεις στο α’ ημίχρονο και γκολ στην παράταση, ο Διγενής Νεοχωρίου κέρδισε 1-0 τον βράχο Καστρακίου και αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν Κυπελλούχος του ερασιτεχνικού Τρικάλων

Ο τελικός που έγινε στο στάδιο Τρικάλων, υπό ασθενή βροχόπτωση και με μική παρουσία φιλάθλων ( δεν ξεπέρασαν τους 300),   δεν είχε σκορ στην κανονική διάρκεια και κρίθηκε στην παράταση,  με το γκολ του Τσαλάκου στο 111’  που έδωσε  την νίκη στην ομάδα της Οιχαλίας ενώ το Καστράκι περιορίστηκε και πάλι στο ρόλο του φιναλιστ , αφού έμεινε για τρίτη φορά χωρίς κυπελλο.

Από τα αμιγώς αγωνιστικά αξίζει να τονιστεί πως στο  101΄αποβλήθηκε ο Σαρακατσάνος του Νεοχωρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για την ομάδα για να πετύχει το γκολ που της χάρισε τον τίτλο.

Από τις φάσεις του αγώνα ξεχωρίζουν δυο καλές ευκαιρίες του Καστρακίου στο ξεκίνημα του τελικού  που απέκρουσε ο Ζαφείρης (σε σουτ Αλμπάνη -Μαυρίκου) αλλά και το δοκάρι του Κολοβού στο 23’ ενώ στην επανάληψη έγιναν δυο ευκαιρίες από την πλευρά των νικητών που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Διγενής Νεοχωρίου: Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Αετόπουλος, Κατσαμάγκας (91΄Τσαλάκου), Σκόνδρας, Τσικρικάς (113΄Κακάλιας), Κολοβός, Αμπαδιωτάκης (118΄Ζήσης).

Βράχος Καστρακίου: Μπόμπολας, Αλμπάνης, Γκουζιώτης (113΄Μπαλαγιάννης), Γιάννης, Κεχαγιάς, Μπαούτης, Σιούτας, Γιαννούλας, Γραβάνης, Ρόμπος, Χασιώτης

sportrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις