Στην αλλαγή της ποινής ποντάρει ο Παναθηναϊκός

Στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας έχει στραμμένο το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός. Το θέμα που «καίει» τους πράσινους και τέθηκε από την επιστολή της ΑΕΚ, αφορά την αλλαγή της ποινής για τις ΠΑΕ που δεν πληρούν τα κριτήρια της αδειοδότησης.
Συγκεκριμένα, τόσο οι πράσινοι που έχουν τις περισσότερες ανοιχτές υποθέσεις, όσο και αρκετές ακόμη ΠΑΕ αδυνατούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες. Αυτό σημαίνει ότι επιδιώκεται συνολικά από την λίγκα η αφαίρεση της ποινής υποβιβασμού και η αντικατάσταση της από άλλες. Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει την επιβολή αγωνιστικών και οικονομικών κυρώσεων, ενώ όλες οι ομάδες συνολικά θα στηρίξουν την άποψη τους, ισχυριζόμενοι ότι θα προκύψει πρόβλημα στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την Livesport η πρόταση της πράσινης ΠΑΕ θα στηριχθεί από τα περισσότερα μέλη του Συνεταιρισμού, αλλά όχι από όλα. Υπάρχουν κάποιες ΠΑΕ που λειτουργούν νομότυπα και εκφράζουν ενστάσεις, αλλά λογικά η διαφωνία τους δεν θα οδηγηθεί στα άκρα.
Αν όλα κυλήσουν ομαλά και η πρόταση του τριφυλλιού περάσει, τότε θα ακολουθήσει η προώθηση της στην ΕΠΟ που έχει τη δικαιοδοσία να αποφασίσει. Το κλίμα που υπάρχει πάντως δείχνει αλλαγή της ποινής, κάτι που θα βοηθήσει αφάνταστα τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις