Στουτγκάρδη : Θα καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για Γαλανόπουλο

Επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου αναμένεται να καταθέσει εντός των επόμενων εβδομάδων η Στουτγκάρδη, σύμφωνα με γερμανικό Μέσο ενημέρωσης. «Με την σωστή πρόταση, η ΑΕΚ θα τον παραχωρήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος είναι από τα hot ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μόλις στα 20 του, ο βραχύσωμος κεντρικός χαφ έχει καθιερωθεί φέτος στην ΑΕΚ, μετρώντας 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (16 στο πρωτάθλημα, εννιά στο Europa League συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών, πέντε στο Κύπελλο Ελλάδος και μια στα προκριματικά του Champions League) και έχοντας εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία. Τον περασμένο Απρίλιο οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους ως το 2021, δεν αποκλείεται, όμως, ο άσος της Ένωσης να κάνει το καλοκαίρι το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως αναφέρει το fussballeck.com, έχοντας σχεδόν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο εν όψει της νέας σεζόν, η Στουτγκάρδη έχει αρχίσει σιγά-σιγά να καταστρώνει το μετεγγραφικό της πλάνο. Έχοντας ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Μαρκ-Όλιβερ Κεμπφ, τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Φράιμπουργκ, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μίκαελ Ρέσκε έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, καθώς ο δανεισμός του Ντζένις Μπούρνιτς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο Κρίστιαν Γκέντνερ θα μπει στα 33, ενώ ο 21χρονος Αργεντινός Σαντιάγκο Ασκακιμπάρ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πωληθεί.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα επιθυμιών του Ρέσκε για τη μεσαία γραμμή είναι λοιπόν ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, με το δημοσίευμα να τον χαρακτηρίζει ένα από τα ελπιδοφόρα ταλέντα της χώρας μας και να τονίζει πως παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. «Βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, κυρίως από την Αγγλία», προσθέτει το ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για υπαρκτό ενδιαφέρον από πλευράς Στουτγκάρδης, το οποίο δεν έχει μετατραπεί ακόμα σε επίσημη πρόταση.

Και λέμε ακόμα γιατί όπως τονίζεται από το fussballeck.com, αυτό είναι πιθανό να συμβεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όπως, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα, η ΑΕΚ είναι προετοιμασμένη για την πώληση του μεγαλύτερου ταλέντου της, αυτό, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν λάβει μια πρόταση που θα την καλύπτει οικονομικά. «Αν η Στουτγκάρδη καταθέσει την κατάλληλη προσφορά, τότε το αθηναϊκό κλαμπ είναι έτοιμος να ανάψει το πράσινο φως», ολοκληρώνει το ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας και μένει πλέον να δούμε αν αυτό έχει βάση και το αν ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος θα προστεθεί στη μακρά λίστα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που δοκιμάζει την τύχη του στη Γερμανία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις