H Νίκη δείχνει και πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο

Για ακόμη μία φορά η Νίκη Βόλου δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και την αλληλεγγύη της σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης και υποστήριξης. Αυτή τη φορά ο βολιώτικος Σύλλογος στέκεται αρωγός στο σχολείο για μαθητές με ειδικές ανάγκες, ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Η Νίκη Βόλου θα δώσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Εθνική Αστέγων και τα έσοδα θα δοθούν στο Σχολείο ώστε το όνειρο αγοράς λεωφορείου για τις ανάγκες των μαθητών, να γίνει πραγματικότητα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 16:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τα σχετικά δελτία Τύπου και η προπώληση των εισιτηρίων

Ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας έδωσε Αγώνες σ’ όλους τους Στίβους της ζωής και αυτή η γερή ράτσα πέτυχε μεγάλες προκοπές. Λάτρεψε & Υπηρέτησε ιδιαίτερα το Αθλητικό Ιδεώδες. Οι φλόγες του Ολέθρου, η Προσφυγιά, ο Αγώνας για Επιβίωση Δεν Κατόρθωσαν να Σβήσουν την Αγάπη για τον Αθλητισμό !

Οι Μικρασιάτες, όπως και σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στο Βόλο Ορμούν και πάλι Απτόητοι στους Στίβους και στα Γήπεδα και όταν αυτά δεν υπάρχουν, στις Αλάνες, για να Παίξουν Ποδόσφαιρο με μια μπάλα πάνινη.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαφωνίες για την Ονομασία και λόγω του ότι η «Νίκη» ήταν το Έμβλημα του «Πανιωνίου Σμύρνης» Αποφασίστηκε να δοθεί το όνομα «Νίκη» στην Ομάδα, που Εξέφραζε Συνολικά τον Ιδεολογικό & Ψυχικό Κόσμο των Προσφύγων.

Η Νίκη Βόλου μετρά 94 Χρόνια Ιστορίας, Διατηρώντας Αναλλοίωτες τις Αξίες & τα Ιδανικά του Αθλητισμού & του Πολιτισμού που μας Διακατέχουν.

Στόχος ένα Ποδόσφαιρο Χωρίς Βία, Καθαρό από Κάθε Σκιά που Πλήττει την Αξιοπιστία του, ένα Ποδόσφαιρο Αλληλοσεβασμού. Τίμιο και Δίκαιο, που θα Εμπνεύσει τα Νέα Παιδιά σε όλη την Ελλάδα να Αγωνίζονται με Ήθος, Μακριά από Αναβολικά. Ένα Ποδόσφαιρο που θα μπορεί και Πάλι να είναι Γιορτή, για Όλους.

Όλος ο Φίλαθλος Κόσμος της Μαγνησίας, και Όχι Μόνο, Καλείται να Στηρίξει αυτή την Προσπάθεια, τη Μεγάλη Δευτέρα 2/4, στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Τα σημεία προπώλησης

Έτοιμα και ήδη ξεκίνησαν να Μοιράζονται τα Εισιτήρια για τον Αγώνα Νίκη Βόλου Vs Εθνική Ομάδα Αστέγων, Φιλικός Αγώνας, Μ. Δευτέρα 2/4

Τιμή Εισιτηρίου 4.00 ευρώ

Τα Έσοδα θα Διατεθούν στο Σχολείο ΕΕΕΕΕΚ Βόλου για τον Μεγάλο τους Στόχο, την Αγορά ενός Λεωφορείου για τη Μετακίνηση των Μαθητών.

Σημεία Προπώλησης (από σήμερα 23/3 έως & 2/4) :

* Εεεεκ Βολου (Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων & Φίλων Μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου)

Στράτη Μυριβήλη 1, Ν. Ιωνία, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421081961

* La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ

Πυράσσου 12, έναντι Καμάρων στα Παλαιά Βόλου, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421037109

* Great

Σπυρίδη 30, Nakos Center, 1ος όροφος, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421037937

* 40 bar & coffee lab

Κουμμουνδούρου 40, Τηλ/νο Επικοινωνίας 698 710 6607

* Forthnet & Nova Βόλου

Καρτάλη Γεωργίου 106 & Ιωλκού, Έναντι Δικαστηρίων, Τηλ/νο Επικοινωνίας 24210 97588

* REMAX Δομή Βόλος

Σκενδεράνη 2, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421 020008

& φυσικά την Ημέρα του Αγώνα, στις 2/4 στα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικό Στάδιο

Το ρεπορτάζ του MEGA για τον αντίστοιχο αγώνα που είχε δώσει η ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις