Παραφέστας: «Από ένα ημίχρονο Αχιλλέας και Ρήγας»

Από ένα ημίχρονο είχαν Αχιλλέας και Ρήγας, υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Τάκης Παραφέστας, τονίζοντας παράλληλα πως σε γενικές γραμμές οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δίκαια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αχιλλέα Φαρσάλων:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που έκαναν μέσα στον κακό αγωνιστικό χώρο να παίξουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει, είχαμε τις ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Η επανάληψη ανήκει στον Ρήγα, που ευτύχησε να προηγηθεί. Μετά το 0-1 είχαμε δύο φάσεις να ισοφαρίσουμε αλλά οι αντίπαλοι αμυντικοί ήταν σε εγρήγορση και δεν έγινε ισοφάριση. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα του Ρήγα κέρδισε δίκαια.

Εμάς το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τρίτης που έχουμε τελικό κυπέλλου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και πιστεύω πως χρειάζεται να είμαστε λίγο διαφορετικοί απ’ ότι ήμασταν σήμερα.

Ο Αχιλλέας είναι μια απ’ τις ομάδες της Λάρισας που πάντα πρωταγωνιστεί. Συμμετέχει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του νομού είναι από τους πρωταγωνιστές των κατηγοριών και αξίζουν συγχαρητήρια και στους παράγοντες και στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που στηρίζει συνέχεια την προσπάθεια. Υπάρχουν παιδιά που πρέπει να προσέξουμε και να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδα και για τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις