Γ. Μποτσιβάλης: Τα πράγματα δεν είναι όπως τα είπε ο κ. Μεταφτσής

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» μίλησε το πρώην μέλος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Μποτσιβάλης, ο οποίος απάντησε στην καταγγελία που είχε κάνει το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Αλέκος Μεταφτσής, για χρήματα του Ολυμπιακού, τα οποία εισέπραξε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μποτσιβάλης:
«Περιμέναμε πρώτα να ενημερώσουμε τον κ. Τσεκούρα και περιμέναμε από το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου να τοποθετηθεί επίσημα και όχι να τοποθετούνται μέλη του Δ.Σ. Ακόμη δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη. Τα πράγματα δεν είναι έτσι, όπως τα είπε ο κ. Μεταφτσής, όσον αφορά τα 1500 €. Τα χρήματα αυτά τα έχουν πάρει από τον πατέρα μου, ως διευκόλυνση για τις ανάγκες της ομάδος. Παρότι έχουμε φύγει από την ομάδα, ακόμη και τώρα, ότι μπορούμε κάνουμε για τον Ολυμπιακό, άσχετα αν δεν φαίνεται αυτό προς τα έξω. Τι θέλουν, να δούμε με στοιχεία ποιοι έχουν βάλει χρήματα στον Ολυμπιακό και πόσα, τα δύο τελευταία χρόνια; Πόσα χρήματα έβαλε ο Μποτσιβάλης και ποιος πλήρωσε το ΦΠΑ και διάφορα άλλα πράγματα; Ο Ερασιτέχνης είχε και μια δυστοκία, όσον αφορά τους λογαριασμούς και τις επιταγές. Μπορούμε άνετα να μπούμε σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων…».
Για το αν αποχωρώντας από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου η διοίκηση Μποτσιβάλη άφησε πίσω της οικονομικές εκκρεμότητες: «Αφήσαμε πίσω οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά αφήσαμε και χρήματα για να εισπράξει ο Ερασιτέχνης. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να βγάλουμε νούμερα στον αέρα. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν η εικόνα και η πορεία της ομάδας, όσον αφορά τη βαθμολογία που είχε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ πως οικονομικά αποτύχαμε…».
Για το αν η διοίκηση Μποτσιβάλη αποχώρησε από μόνη της από τον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο: «Όντως φύγαμε από μόνοι μας από την ομάδα τον Δεκέμβριου. Όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις – από πολλές απόψεις – δεν μπορείς να παραμείνεις. Δεν είμαστε, ούτε ο Μαρινάκης ούτε ο Μελισσανίδης, να έχουμε ένα απεριόριστο ταμείο και να βγάζουμε χρήματα. Ο καθένας έχει τις δυνάμεις του. Πραγματικά, αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο άθλο τον κάνει η διοίκηση του ερασιτέχνη και έχει κάνει πολλά παραπάνω από τις δυνάμεις της. Μιλήσαμε με τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και κάναμε ότι μπορούσαμε για να αφήσουμε κάποιες χορηγίες, για να τις εισπράξει ομάδα. Σίγουρα, τα χρήματα αυτά δεν έφταναν μέχρι το τέλος χρονιάς…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις