Μπύρος: «Ας κρατήσουν ομάδες που δεν έχουν χρήματα»

Δηλώσεις στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος.

Το αφεντικό των «μαυραετών» αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η ομάδα του να καταλάβει την τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά και στο θέμα σχετικά με την διαδικασία της αδειοδότησης τονίζοντας χαρακτηριστικά «Αν θέλουν να κρατούν ομάδες που δεν έχουν χρήματα, ας κρατήσουν αυτές. Αν η Πολιτεία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, εμείς του χρόνου θα αποχωρήσουμε».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πριμ των 12.000 ευρώ που δίνει μετά από κάθε νίκη: «Αυτά τα χρήματα δεν θα κάνουν τη διαφορά, αλλά είναι ένα κίνητρο καλής προσπάθειας. Την Τρίτη θα το μοιραστούν».

Για τα ως τώρα λάθη και τον στόχο του: «Έγιναν λάθη έως τώρα. Ελπίζουμε να διορθωθούν και να πάμε καλά. Εννοείται ότι παραμένει η διεκδίκηση της 3ης θέσης. Με τόσα που ακούγονται για τις άδειες, αν θέλουν να κρατούν ομάδες που δεν έχουν χρήματα, ας κρατήσουν αυτές. Αν η Πολιτεία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της εμείς του χρόνου θα αποχωρήσουμε. Θέλουμε να ζωηρέψει ο τόπος. Να ερχόμαστε κάθε δύο εβδομάδες και να αισθανόμαστε αυτή τη χαρά. Να έχουμε μια δυνατή ομάδα που θα μιλάει όλη η Ελλάδα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη και την απόδοση στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή: «Πάμε να πάρουμε κάτι καλό. Αν μπορέσουμε, καλώς. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις