Ο Ολυμπιακός θα… λιώσει την ΑΕΛ στο “καμίνι” του ΕΑΚ (pregame)

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό Βόλου, εν όψει της σημερινής (9/5) αναμέτρησης με την Λάρισα στο ΕΑΚ, η οποία θα αρχίσει στις 19.00, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League. Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που ρεαλιστικό στόχο έχουν την κατάκτηση της 3ης θέσης, ελπίζοντας πως και…

…αυτή στο τέλος μπορεί να δώσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, μετά τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα αυτή που έχει να κάνει με την «εγκληματική οργάνωση».
Ο Ολυμπιακός δεν έχει νίκη ακόμη στα πλέι οφ (μία ήττα και μία ισοπαλία), ενώ η ΑΕΛ μετρά μία νίκη επί της Παναχαϊκής εκτός έδρας με 3-2 και μία ήττα από τον Απόλλωνα στο Αλκαζάρ (0-1).
Οι παίκτες του Ολυμπιακού δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν νέο ξεκίνημα στα πλέι οφ, από τη στιγμή που μπροστά υπάρχουν οκτώ αγωνιστικές και η ομάδα μπορεί να κατακτήσει την 3η θέση. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δούλεψε με τους παίκτες του όλη την εβδομάδα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα.
Η τεχνική ηγεσία αναμένεται να επαναφέρει στο κέντρο της άμυνας τον Γιαλούση, ο οποίος μαζί με τον Μπάρμπα θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ο Ζέρης επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μπουτζίκο να αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρίζος. Οι Μακρυδημήτρης, Ρόκας και Κυζερίδης μάχονται για δύο θέσεις στο κέντρο, με τους Μπιτάνγκ (αριστερά) και Μπεριάν (δεξιά) να αγωνίζονται στις πτέρυγες. Ο Θέος θα κινείται πίσω από τον φορ, αναλαμβάνοντας την οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ ο Διαμαντόπουλος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα θα αγωνιστεί στο βασικό σχήμα, παίρνοντας τη θέση του Μπαλντοβαλίεφ. Στη διάθεση του Ελευθερόπουλου βρίσκονται και οι Κολίτσι, Καρράς, Ιντζίδης, Σκοπελίτης και Μαργαρίτης.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αλέξανδρος Νικολιάς και Βασίλης Τριανταφυλλάκος, καθώς και οι Αλέξανδρος Κασμερίδης, Δημήτρης Κεσίδης και Νίκος Ντινόπουλος.

Με όλα της τα «όπλα» η Λάρισα
Με όλα της τα «όπλα» θα έρθει στο Βόλο η Λάρισα για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς στη διάθεσή του θα έχει και τους Μανώλη Αποστολίδη, Πασχάλη Μελισσά, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Μάλιστα και οι δύο αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. H αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Μουλόπουλος, Σταθάκης, Ζαχαράκης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Ελιομάρ, Μπανούσης, Δεληζήσης, Σερζίνιο, Ν’ Γκεσάν, Παμλίδης, Πίντο, Γιάντσης, Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις