Π. Δημητρίου (Απόλλων Παραλιμνίου): «Καλό που είμαστε αουτσάιντερ»

Είναι ο προπονητής που οδήγησε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της Γ εθνικής, στην κατάκτηση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών και στα μπαράζ ανόδου στη Football league.

Ο Παύλος Δημητρίου, που το όνομα του έχει ξεχωριστή θέση στο βιβλίο της ιστορίας του Πανσερραϊκού, γίνεται πρωταγωνιστής και στην… ιστορία του Απόλλωνα Παραλιμνίου που φέτος με την πορεία του έχει εντυπωσιάσει την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου, όπου η ομάδα του κατάκτησε το τρόπαιο κερδίζοντας με 2-1 τον Πανσουλιακό:

Ο Παύλος Δημητρίου αναλυτικά είπε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι δεμένος με το Κύπελλο. Αυτό είναι το έκτο κύπελλο. Μόνο ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έχει περισσότερα και στην ομάδα θέλουν το θεσμό και τον επιδιώκουν. Ο δρόμος για τον τελικό άνοιξε όταν αποκλείσαμε το Σκούταρι και τότε έγινε πιο εύκολο. Ένας τελικός πάντα είναι… τελικός.  Ήταν ανταγωνιστικό παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλαν ψυχή τα παιδιά του Παραλιμνίου και εμείς το είδαμε και σαν ευκαιρία να δώσουμε συμμετοχή σε κάποια παιδιά και να έχουμε έτοιμους τους παίκτες για το επόμενο διάστημα. Το ευχαριστήθηκε νομίζω και ο κόσμος».

-Για το αν μετά το νταμπλ θέλει και την άνοδο στη Football league από τα μπαράζ:

«Εκείνο είναι μία υπέρβαση. Είναι πολύ πιο δύσκολο. Πρέπει να ανεβάσουμε κατακόρυφα την απόδοση μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τους αντιπάλους στα μπαράζ ανόδου(Ηρακλής, Τηλυκράτης Λευκάδας και Ν.Π.Σ. Βόλος):

«Περιμένουμε την κλήρωση, να δούμε πως θα βγει. Είναι καλό που θα είμαστε αουτσάιντερ. Είναι διαφορετικό να είσαι φαβορί και να σε κυνηγάνε και να είσαι συνεχώς σε διέγερση και άλλο να είσαι χαλαρός».

Για το ματς με το Διδυμότειχο:

«Θα βάλω ότι παίκτες έχω στο ρόστερ διαθέσιμους αυτή τη στιγμή. Άλλωστε υπάρχουν τιμωρίες και πρέπει να ετοιμάσουμε και άλλους παίκτες που θα χρειαστούν στα μπαράζ. Θα βγούνε προβλήματα εκεί, με τιμωρίες, τραυματισμούς, δεν ξέρεις τι γίνεται».

Για την επιλογή του να αφήσει μετά από πολλά χρόνια τον Πανσερραϊκό για το Παραλίμνιο:

«Πιστεύω ότι ήμουν τυχερός που έκανα αυτή την κίνηση.  Υπήρξε αυτή η πρόταση και την δέχθηκα. Στην διάρκεια, καταλαβαίνω ότι θα έπρεπε να την κάνω πιο μπροστά αυτή την κίνηση που βγήκε σε καλό. Τι να πω για αυτή την ομάδα; Για την οργάνωση της;  Για τη λειτουργία της και την φιλοσοφία της; Ο καθένας θα ήθελε να μείνει σε μία τέτοια ομάδα για πολλά χρόνια. Θεωρώ πως τώρα, προς την δύση μου, ήταν ένα δώρο για εμένα αυτή η ομάδα. Περάσαμε δύσκολα τα τελευταία χρόνια στον Πανσερραϊκό και χρειαζόταν η ηρεμία. Είμαστε προς το τέλος έτσι και αλλιώς, δεν ξέρω σε πόσα χρόνια βέβαια, αλλά όσο είμαι γερός και υγιής θα είμαι στο γήπεδο. Δεν νομίζω να έχω την ζωντάνια, τον εγωισμό και το πείσμα του κ. Χρήστου Αρχοντίδη, αλλά θα δούμε».

Για τους Σερραίους φιλάθλους που πρέπει να στηρίξουν την ομάδα στα μπαράζ:

«Είναι ένα γεγονός για τις Σέρρες. Ο Απόλλων την εκπροσωπεί στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι φίλαθλοι να έρθουν.  Να μας παρακολουθήσουν, θα γίνουν σημαντικά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες και θα γίνουν παιχνίδια που θα βγάζουν φωτιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις