Tεχνικό Σεμινάριο Ελλάδας-Γεωργίας του Shinkyokushinkai στο Αρμένιο Λάρισας

Φιλοξενούμενοι της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai και του Αρχηγού εκπροσώπου Γιώργου Κοσμίδη ήταν οι 9μελής ομάδα του Γεωργιανού Shinkyokushinkai στο Βόλο. Οι αθλητές της Γεωργίας προσκλήθηκαν για να προπονηθούν για 4 μέρες στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai στην Ακαδημία Shinkyokushinkai Kαράτε Βόλου και την τελευταία ημέρα το Σάββατο 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε τεχνικό σεμινάριο με την συμμετοχή πέντε ακόμα συλλόγων του Ελληνικού Shinkyokushinkai στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρμενίου Λάρισας.

Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος εκτός από την Ακαδημία Shinkyokushinkai  Βόλου ήταν ο Σύλλογος Shinkyokushinkai Αριστοτέλης Κιλκίς με προπονητή τον Branch Chief Βορείου Ελλάδος Shihan Οτάριο Μελικιάδη,ο Σύλλογος Μονοχάμοι Shinkyokushinkai Παλαμά με προπονητή τον Shihan Γαλλιό Κων-νο, ο Σύλλογος Shinkyokushinkai Λάρισας με προπονητές τον Sensei Τζήρα Αθανάσιο, Sensei Δαλαμάγκα Γεώργιο, ο Σύλλογος Αγριάς ο Μαχητής με προπονητή τον Sempai Κρίσιλα Ιωάννη,το τμήμα Τσαγκαράδας της Ακαδημίας Βόλου  με προπονητή τον Sempai Ποζαπαλίδη Ηρακλή και Σύλλογος Shinkyokushinkai Φίλιππος Νέας Σάντας Κιλκίς με προπονητή τον Sensei  Παπαγιαννίδη Φίλλιπο.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάριν στο Δήμο Κιλελερ και της τοπικης κοινοτητας Αρμενίου, ο οποίος παραχώρησε το Κλειστό Γυμναστήριο καθώς και την μικροφωνική με την προσωπική υποστήριξη και συμβολή  της Αντιδημάρχου Κας Ιωάννας Πινάκα και του Αντιδημάρχου πολιτισμού κου Φιλιπούλη Κωσταντίνου.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης η WIN MEDICA  με  Πρόεδρο τον κ.Μάριο Κοσμίδη. Κατά τη διαμονή των γεωργιανών αθλητών παρατέθηκαν γεύματα με την ευγενική χορηγία του τσιπουράδικου ”Τα φιλαράκια”, της ταβέρνας ”Μπακαλόγατος” στο Διμήνι, της  επιχείρησης  έτοιμων γευμάτων  ”Αρωμα Κουζίνας”, της εταιρείας Θεσσαλονίκης  ΑRMATURA  του Δημοσθένη Βαδέκα ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου το αποχαιρετιστήριο επίσημο δείπνο των Αθλητών και εκπαιδευτών της Ομάδος της Γεωργίας  καθώς και του Κέντρου Διερεύνησης Υπογονιμότητας και έρευνας  Γενετικού  Υλικού  ΒΙΟΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΙΚΕ  του  Ιατρού Αλέξανδρου Οικονομίδη, ο οποίος παρέθεσε δυο δείπνα στην Γεωργιανή Ομάδα. Την Ιατρική κάλυψη και υγειονομική περίθαλψη της διοργάνωσης  ανέλαβαν οι Ιατροί Μαλινδρέτος Παύλος (Πρόεδρος  του ΔΣ  των  Νοσοκομειακών Ιατρών Μαγνησίας), Οικονομίδης Αλέξανδρος και ο Σπύρος Σαραφίδης, οι οποίοι  προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Τις  υπηρεσίες τους πρόσφεραν στην διοργάνωση οι κ.Κοσμίδου Βίκυ, Κοσμίδου Κατερίνα, Κρίσιλα Κατερίνα, Σγαρδώνη Ευαγγελία και Μαρία Μπραζογούλα και οι κ. Κουφογεώργος Απόστολος, Παιτήρης Παναγιώτης  και Χονδρός Χάρης. Στο Τεχνικό Σεμινάριο της Ένωσης εκπαιδευτών  Ελληνικού Shinkyokushinkai, διδαξαν οι Shihan  Γιώργος Κοσμίδης (Βόλος) και ο Shihan Μελικιάδης Οτάριο (Κιλκίς). Επιπλέον έγιναν και επεξηγήσεις στους κανονισμούς διαιτησίας σε αγώνες του Shinkyokushinkai.

Η Ένωση εκπαιδευτών ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ιδιαίτερα τον Διοικητή κ.Δραμυτινό Ματθαίο για την διάθεση φαρμακευτικού υλικού και των Ιατρών που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.Ενα μεγάλο ευχαριστώ όμως στον Δήμαρχο Κιλελερ Λάρισας, που πάντα στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες και συνδράμει για την επιτυχή οργάνωση τους. Ο Δήμος Κιλελέρ και η τοπική κοινότητα Αρμενίου, στηρίζουν τον αθλητισμό και την προαγωγή του στην περιοχή τους.

Δελτίο Τύπου A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις