Ανακοίνωσε και η ΕΟΚ το Ευρωπαϊκό U18 του 2019 στο Βόλο

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της FIBA, ήρθε σήμερα η σειρά της ΕΟΚ να ανακοινώσει πως το 2019 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 θα διεξαχθεί στο Βόλο. Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό στην ίδια διοργάνωση και στο ίδιο γήπεδο το 2015. Το επόμενο καλοκαίρι θα εκπροσωπηθεί από την Εθνική που πέρσι εξασφάλισε αήττητη την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Παίδων έχοντας για πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρογκαβόπουλο της ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση και το αύριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το κεντρικό γραφείο της FIBA συνεδρίασε στην Ισλανδία και αποφάσισε να αναθέσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 του 2019 στον Βόλο. Μια πόλη η οποία θα φιλοξενήσει την διοργάνωση για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το 2015, όταν η Ελλάδα είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 θα διοργανωθεί στο Τελ Αβίβ, το αντίστοιχο της Β’ Κατηγορίας στο Ράντομ της Πολωνίας (αν η Πολωνία έχει κατακτήσει την άνοδό της στην Α’, η διοργάνωση θα δοθεί στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις