Αναβολή μέχρι την Παρασκευή στην έφεση του Βέμερ

Αναβολή στην εκδίκαση της ενεργοποίησης μέτρων εις βάρος του Παναθηναϊκού που είχε ζητήσει η πλευρά του Γενς Βέμερ έδωσε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ την Τετάρτη το μεσημέρι.

Η αναβολή είναι μέχρι την Παρασκευή (30/3) το μεσημέρι και δόθηκε επειδή οι πράσινοι ισχυρίστηκαν πως από λάθος δεν έχουν όλο το κείμενο της πρωτόδικης απόφασης.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή μιας-δυο εβδομάδων με τον δικηγόρο που εκπροσώπησε το τριφύλλι να λέει προς το δικαστήριο: “Αιτούμαστε την αναβολή γιατί δεν έχουμε πάρει όλο το κείμενο της πρωτόδικης απόφασης, μας λείπει ένα κομμάτι, εγώ χθες γύρισα από το εξωτερικό και δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω νωρίτερα”.

Τον λόγο πήρε τότε η πλευρά του Βέμερ με τον κ. Ατλαμάζογλου να λέει: “Δεν θέλουμε να δοθεί αναβολή, εγώ έχω πάρει κανονικά όλη την απόφαση και την έχω τυπώσει. Από την ημέρα που βγήκε η απόφαση δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ”.

Η πλευρά του τριφυλλιού επέμενε για την αναβολή με τον Ατλαμάζογλου να χαρακτηρίζει τραγελαφική την διαχείριση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε να δώσει αναβολή μέχρι την Παρασκευή (30/3) και το δικαστήριο να γίνει ξανά το μεσημέρι ενώ η πλευρά του Γερμανού ζήτησε η απόφαση να βγει την ίδια μέρα ώστε να κοινοποιηθεί άμεσα στην Super League και να αρχίζει να μετράει η προθεσμία των τριών ημερών για τον Παναθηναϊκό ώστε να επέλθει η αφαίρεση βαθμών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις