Ξηροφώτος: «Είμαστε ακόμη μέσα στον στόχο»

Στα 25-30 λεπτά καλής απόδοσης που δεν ήταν αρκετά για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος, μετά τον αγώνα με τον Διγενή Νεοχωρίου. Ο ένας εκ του τεχνικού διδύμου της Νίκης τόνισε, επίσης, πως στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας ώστε η ομάδα να κατακτήσει τον στόχο της 2ης θέσης που είχε τεθεί στην ανάπαυλα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που είχε χάσει το στόχο της παραμονής. Εμείς έχουμε το στόχο της δεύτερης θέσης. Φέραμε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα και είμαστε ακόμη μέσα στο στόχο. Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή πρέπει να τα πάρεις ελαφριά για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Για 25-30 λεπτά είχαμε καλή απόδοση, αλλά η μπάλα δεν σε διαλέγει όποτε θέλεις εσύ. Η μπάλα θέλει να είσαι για 90 λεπτά συγκεντρωμένος. Μετά που ήμασταν καλοί και θέλαμε, δεν έμπαινε στα δίχτυα. Θα πάμε και στο τελευταίο παιχνίδι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να κλείσουμε θετικά τη χρονιά για να πάρουμε τη δεύτερη θέση που είχαμε θέσει ως στόχο, μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων».

Για το πού οφείλεται η διαφορά απόδοσης ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο: «Αυτό πρέπει να το απαντήσουν, οι παίκτες. Αυτό που πρέπει να πούμε εμείς ότι τα παιδιά που μπήκαν, ειδικά και ο Βουρδάκης και ο Αναστασίου, αλλάξαν την εικόνα και δείξαν ότι και θέλαν και μπορούσαν. Στο πρώτο ημίχρονο, έμενα σαν παρατηρητής απ’ έξω, προσπάθησα λίγο να αποστασιοποιηθώ, δείξαμε ότι δεν θέλανε, κάποιοι δεν θέλανε. Μπορεί να ήταν κακή μέρα, αλλά αυτό μου έδειξε, ότι δεν θέλαμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις