Επιτυχημένο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Λυκείων στο Βόλο (photos)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ. Τη διοργάνωση που σημείωσε μεγάλη οργανωτική επιτυχία έφεραν εις πέρας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τη Φυσική Αγωγή και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, που παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας και διέθεσε προσωπικό για τους αγώνες.

Έλαβαν μέρος πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες από τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ όλης της χώρας, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και προσφέροντας πολύ καλό θέαμα.

Οι καθηγητές της Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας και εργαζόμενους στην εγκατάσταση, συντόνισαν εξαιρετικά το όλο εγχείρημα και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί και ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ, ενώ το απόγευμα έγινε η τελετή έναρξης και οι βραβεύσεις εκ μέρους της Ομοσπονδίας στον Δήμο Βόλου (Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο, πρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα, αντιπρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Μιχάλη Καπουρνιώτη) και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Διευθυντή Σωκράτη Σαβελίδη). Δείτε τις φωτό που ακολουθούν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις