Δ. Ελευθερόπουλος: Από τα καλύτερά μας παιχνίδια

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ τόνισε πως η ομάδα του έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της, ωστόσο, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Είχα δει στο βίντεο και τα δύο παιχνίδια της Λάρισας, με την Παναχαϊκή και τον Απόλλωνα και είναι αλήθεια πως με τον Απόλλωνα η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και θα έπρεπε να κερδίσει. Σήμερα νομίζω ότι δικαιώνεται ο Όσιμ γι αυτό πού είχε πει. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια, είχαμε κατοχή μπάλας, τα δύο αμυντικά χαφ μαζί με τον επιτελικό άλλαζαν συνεχώς θέσεις για να πάρουν τη μπάλα όπως πρέπει, παίξαμε κάθετο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευτήκαμε τα πλάγια και κάναμε ευκαιρίες. Απλά εμείς αν δεν ήμαστε καλοί, όπως με τον Ηρακλή χάνουμε και όταν ήμαστε τόσο καλοί, όπως σήμερα, πάλι χάνουμε. Αυτά, όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
Συνεχίζουμε τη προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές τόσο γηπεδικά, όσο και εξωγηπεδικά έχουν ένα στόχο. Υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια και αυτό δεν είναι εύκολο. Κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μας έχει επηρεάσει. Όσοι κάποιοι θέλουν να μολύνουν αυτή την υγεία, δεν θα τα καταφέρει κανείς. Γιατί η σχέση που έχω εγώ με τους παίκτες μου δεν προσβλέπει στο σήμερα, αλλά στο αύριο».
Για τον στόχο που έχει η ομάδα από εδώ και πέρα: «Ο επόμενος στόχος είναι η κάθε προπόνηση. Ελπίζω να μην υπάρξω ποτέ καιροσκόπος. Ο στόχος μου είναι η ατομική βελτίωση του κάθε ποδοσφαιριστή και η συνολική της ομάδας. Όταν μια ομάδα νικάει, ο προπονητής έχει το προνόμιο να δουλεύει. Αντίθετα, στην ήττα έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα».
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πετύχει γκολ στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στα πλέι οφ: «Υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, που έχει να κάνει με το πόσες τελικές προσπάθειες κάναμε με τον Ηρακλή και πόσες με τη Λάρισα. Στο γήπεδό μας, τα μόνα παιχνίδια που δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης ήταν με τον Φωκικό και τον Ηρακλή. Σήμερα κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες. Αν έμπαινε ένα γκολ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις