Σφαιρόπουλος: «Θα παλέψουμε όσοι είμαστε εδώ»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλαγα στην Ανδαλουσία αύριο χωρίς Πρίντεζη, Παπανικολάου και Τόμπσον. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πάντως ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν επηρεάζει την προσέγγιση της ομάδας του.

«Δυστυχώς μόνο ένα δεκαήμερο ήμασταν όλοι μαζί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Πάμε να παλέψουμε αυτοί που είμαστε εδώ. Έχουν απομείνει δύο παιχνίδια, θέλουμε να τα κερδίσουμε και να δούμε πού θα τερματίσουμε στην κατάταξη. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη αύριο. Η Μάλαγα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας, αλλά θα παλέψουμε. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τα δυνατά του στοιχεία και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα. Έχουν κάποιους ταλαντούχους παίκτες και λειτουργούν καλά σαν σύνολο. Στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε καλά την άμυνά τους, που είναι επιθετική. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες και πρέπει να τις διαβάσουμε για να δούμε πού θα χτυπήσουμε», ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής.

Όσο για τα προβλήματα στη front line της Μάλαγα, είπε: «Η απουσία του Σερμαντίνι έχει αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα τους, αλλά μέσα στο παιχνίδι θα το διαβάσουμε και θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε».