Η παραμονή της Νίκης κρίνεται στη Σιάτιστα

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η Νίκη κάνει την ύστατη προσπάθεια για να επιβιώσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα η βολιώτικη ομάδα δίνει σήμερα Κυριακή (10/5) στις 18.00 το ντέρμπι στη Σιάτιστα κόντρα στον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο και ο στόχος είναι…

..ένας και μοναδικός: Να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, κάτι που ταυτόχρονα θα της δώσει και τη δυνατότητα να παραμείνει στην Γ’ Εθνική μπάσκετ.
Όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τόσο η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης, όσο και ο Σπύρος Στρατίκης έκαναν ενέσεις ηθικού στους παίκτες. Τους τόνισαν ότι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές τους και ότι είναι στο χέρι τους να πάρουν το παιχνίδι και να κρατήσουν τη Νίκη στις εθνικές κατηγορίες.
Οι παίκτες στους οποίους θα βασιστεί ο κ. Στρατίκης είναι οι: Γιώργος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Οικονόμου, Λευτέρης Κατσαλής, Παναγιώτης Τσώλης, Απόστολος Θεοδώρου, Πλάτων Κέτουλας, Νίκος Βασδέκης, Φώτης Τάσσος, Ραφαήλ Μπίζιος, Μιχάλης Καραθανάσης, Σταύρος Μαστοράκης και Στέφανος Βλήτσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις