Αμφίβολος ο Ευθυμιάδης με Γ.Σ. Αλμυρού

Την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» (1/4, 16.00). Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει φέτος στο ΕΑΚ πως είναι πολύ δυνατός, με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 14-1, με τους παίκτες να μεταμορφώνονται προς το καλύτερο κάθε φορά που αγωνίζονται στη φυσική έδρα της ομάδας.

Στη σημερινή προπόνηση ο Λάκης Μπακάλης θα ανοίξει τα χαρτιά του, όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, καθώς θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει. Άγνωστο παραμένει, αν η ομάδα θα παίξει με δύο φορ (Χρήστου, Σέττος), όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Οπούντιο. Αν οι «ερυθρόλευκοι» παίξουν με έναν φορ, ο Χρήστου είναι επικρατέστερος να ξεκινήσει, ως βασικός. Παρότι ο Σέττος στο ματς με τον Οπούντιο είχε σημειώσει δύο τέρματα.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά, με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη να κάνει για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο πόδι του. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, πλην των στρατευμένων Δημήτρη Τόσκα και Γιώργο Μέμμου. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το μεσημέρι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις