Α. Τζοβάρας: Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με Θήβα

Τους κόπους μίας χρονιάς παίζει την Κυριακή ο Ρήγας Φεραίος στον αγώνα «τελικό» με τη Θήβα στο στάδιο του Βελεστίνου. Με πολύ καλή ψυχολογία προετοιμάζονται οι «κυανόλευκοι», ενώ ποντάρουν και στη βοήθεια που θα πάρουν από τους φιλάθλους τους.

Ο Αντώνης Τζοβάρα, σκόρερ των «κυανολεύκων» στο «διπλό» επί του Αχιλλέα το περασμένο Σάββατο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το παιχνίδι:

«Αυτός είναι ο… ορίτζιναλ τελικός για μας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου», αφού η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει ως έπαθλο μία ολόκληρη κατηγορία.

Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε και μόνο η νίκη υπάρχει στη σκέψη μας. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Η ψυχολογία είναι με το μέρος μας, ενώ έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι λειτουργούμε καλύτερη υπό πίεση. Φαίνεται πως μας αρέσουν τα δύσκολα…

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς χρειάζεται να παίξουμε δυνατά και να βγάλουμε πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω και η τύχη να είναι με το μέρος μας, ώστε να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη.

Στην προσπάθειά μας αυτή περιμένουμε να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων του Βελεστίνου. Ο κόσμος μπορεί με τις εκδηλώσεις του να μας σπρώξει στην επιτυχία. Το έκανε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι με τα Σέλλανα και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και την Κυριακή. Θέλουμε οι κερκίδες να γεμίσουν. Αυτό από μόνο του θα μας κάνει να νιώθουμε ότι παίζουμε με παίκτη παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις