“Αυτή η διοίκηση δεν έμεινε στα λόγια”

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης να υποστηρίξει με την παρουσία του τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου που το Σαββατοκύριακο δίνουν κρίσιμους αγώνες, απηύθυνε το Blue Club.

Αναλυτικά:

“Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από το Πάσχα και τα τμήματα του συλλόγου μας ετοιμάζονται για δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια.

Το Σάββατο στις 19:30 στο κλειστό της Πορταριάς τα κορίτσια του βόλεϊ αντιμετωπίζουν τον Γυμναστικό σε ένα παιχνίδι τελικό, αφού όποιος κερδίσει θα πάρει την άνοδο στην Β´ Εθνική κατηγορία. Εμείς θα δώσουμε το παρών να στηρίξουμε τις κοριτσάρες μας αλλά και να χειροκροτήσουμε τους εφόρους του τμήματος αλλά και μέλη του συνδέσμου μας για την προσπάθεια που κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Την Κυριακή έχουμε το πόλο που μετά από ένα ακόμα διπλό στη Λάρισα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και στις 15:00 αντιμετωπίζουμε την Ηλιούπολη. Άξιοι συγχαρητηρίων και τα παιδιά στο πόλο που παλεύουν με τόσα προβλήματα και κάνουν τον σύλλογο υπερήφανο.

Στις 16:00 η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Ιτέα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που θέλουμε μόνο το διπλό για να ξεχαστεί το τραγικό αποτέλεσμα με το Νεοχώρι. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε τις δικαστικές εξελίξεις αλλά όποιο και να είναι το αποτέλεσμα για εμάς δεν έχει νόημα αρκεί που η διοίκηση κυνήγησε μέχρι το τέλος αυτό το έκτρωμα και δεν έμεινε στα λόγια όπως όλοι οι άλλοι.

Υγ Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους ΝΙΚΙΩΤΕΣ αλλά και στους φίλους της ομάδας μας καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ””

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις