Ολυμπιακός Β.: “Ραντεβού την Κυριακή στο ΕΑΚ”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», τελευταίο της χρονιάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτή την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης του Βόλου, να δώσει δυναμικό παρών και να χειροκροτήσει την ομάδα μας, δίνοντάς της ώθηση για την νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχημένα την παρούσα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα,  γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους μας, ειδικά αυτή την Κυριακή,  να αγοράσουν όλοι από ένα εισιτήριο,  ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας και για την επόμενη ημέρα.

Δίνουμε, λοιπόν,  ραντεβού στο ΕΑΚ την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, στις 16:00 και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον της μεγάλης και ιστορικής ομάδας μας!».