Υπόκλιση Μπουφόν σε Λαρεντζάκη και η απάντηση του …πορτιέρε της ΑΕΚ (vids)

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποθέωσε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την απίθανη επέμβαση-κλέψιμο στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Στρασμπούρ.

Λίγοι παίκτες στον κόσμο έχουν την χαρά και φυσικά την τιμή να γνωρίζουν την αποθέωση από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Έναν παίκτη που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της Γιουβέντους και έχει χαράξει την δική του πορεία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης την Τετάρτη (28/3) έπεσε στο παρκέ για να κλέψει την μπάλα από τους παίκτες της Στρασμπούρ, στον αγώνα με την ΑΕΚ και το Basketball Champions League σχολίασε πως ο πορτιέρο της Γιουβέντους θα ήταν περήφανος!

Αυτό το έμαθε ο Μπουφόν, ο οποίος ανέβασε το βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram και αποθέωσε τον «Λάρι» γράφοντας:

«Εγώ τέτοια επέμβαση δεν έκανα ποτέ! Καλή δουλειά Γιαννούλη Λαρεντζάκη»!

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει γίνει πλέον παγκόσμιο Viral χάρη στο κλέψιμο που έκανε κόντρα στην Στρασμπούρ και θύμισε τερματοφύλακα. Η αρχή έγινε από το Bleacher Report, για να ακολουθήσει ο σπουδαίος Τζιανλουίτζι Μπουφόν ο οποίος αποθέωσε τον γκαρντ της ΑΕΚ με post του στο Instagram. Και ο Λαρεντζάκης δεν γινόταν να μην απαντήσει σε ένα παιδικό του είδωλο.

Με ένα όμορφο post στο Instagram που περιλαμβάνει μία κοινή φωτογραφία των δυο τους, όπου στη μία πλευρά ο Λαρεντζάκης κάνει το κλέψιμο με μπλοζόν και στην άλλη πλευρά ο Μπουφόν κάνει μία μεγάλη απόκρουση, ο διεθνής γκαρντ έγραψε σχετικά: “Τζιανλουίτζι Μπουφόν, είναι μεγάλη τιμή όταν ένα παιδικός σου είδωλο κάνει αναφορά στο όνομά σου! Το εκτιμώ σπουδαίε Λουίτζι και ελπίζω η ΑΕΚ και η Γιουβέντους να πανηγυρίσουν και οι δύο στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του Champions League”!

Η αναφορά βέβαια του Λαρεντζάκη στο Champions League δεν είναι τυχαία, αφού η μεν ΑΕΚ στοχεύει στην κατάκτηση του Basketball Champions League, η δε Γιουβέντους στην κατάκτηση του Champions League στο ποδόσφαιρο, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προημιτελική φάση, ούσα έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το όμορφο post του Λαρεντζάκη:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις