H επιστροφή του Noe

H εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Άρη δεν άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους φίλους των ερυθρολεύκων, οι οποίοι, όμως, έχουν ένα σημαντικό λόγο να αισιοδοξούν. Ο λόγος για το Noe Acosta, ο οποίος με την χθεσινή του απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο αγωνίστηκε, έδειξε ότι ο παίκτης που είχαν θαυμάσει προ διετίας επέστρεψε.

 

Ο Αcosta προερχόταν από διάστημα αγωνιστικής απραξίας, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν δεν υπολογιζόταν από τον Τάκη Λεμονή στο Λεβαδειακό. Έτσι, ο Ισπανός χαφ στις πρώτες του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα, δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό του. Φαίνεται, πάντως, ότι η μέτρια εικόνα του ήταν ζήτημα ρυθμού, αφού στα φιλικά με Λεβαδειακό στο Ε.Α.Κ. και με Άρη, ο Αcosta ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού Βόλου. Με το Λεβαδειακό κέρδισε πέναλτι, ενώ και χθες ξεχώρισε.

Αν και το ματς ξεκίνησε άσχημα για τον Ισπανό που πέτυχε αυτογκόλ – σε μια άτυχη στιγμή, αφού έκοψε τον Τάτο, αλλά η μπάλα βρήκε σε αντίθετη κίνηση το Γκίτκο –στη συνέχεια έθελξε με την απόδοσή του. Ήταν πολύ κινητικός, αναλάμβανε διαρκώς επιθετικές πρωτοβουλίες, ζητούσε την μπάλα, απέφυγε τα λάθη στις πάσες και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις. Στην φάση του γκολ ο Acosta κινείται ιδανικά, αφού «κλείνει» προς τα μέσα και ανοίγει τον χώρο στον Κατσιαρό για να προωθηθεί, του δίνει σε σωστό χρόνο την μπάλα και δεν αφήνει την φάση, αλλά κινείται προς την περιοχή και εκτελεί άψογα στη κίνηση.

Η επιστροφή σε υψηλά στάνταρντ απόδοσης του Ισπανού, που μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στο κέντρο αλλά και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, κάνει το Βαζάκα να χαμογελάει, αφού έχει ακόμη ένα όπλο στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Stopper για το GoalPost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις