Βαριά «καμπάνα» στον Θεοδωράκη της ΑΣΑ

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Δημήτρη Θεοδωράκη για τη συμπεριφορά του στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Ο αμυντικός της Αναγέννησης Καρδίτσας είχε φραστικό επεισόδιο με τον διαιτητή Δραγάτη στο 80’ του αγώνα και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό την Παρασκευή (30/3) τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για εξύβριση του ρέφερι και πρόστιμο 100 ευρώ.

Έτσι τις δύο θα τις εκτίσει στα ματς με Αχαρναϊκό και Βέροια – τα οποία η ΑΣΑ θα πάρει στα χαρτιά – και τις άλλες δύο σε αυτά με Σπάρτη (εκτός) και Πανσερραϊκό (εντός).

Από εκεί και πέρα με ποινή τριώνα αγωνιστικών τιμωρήθηκαν ο Νίκος Ζούρκος του Αιγινιακού και ο Γιάννης Ανδρέου του Απόλλωνα Λάρισας για το επεισόδιο στο μεταξύ τους παιχνίδι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή τους. Ο Ζούρκος παρ’ όλα αυτά θα χάσει μόνο ένα ματς αυτό του Σαββάτου 31/03 με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ τις δύο άλλες αγωνιστικές θα τις εκτίσει στα παιχνίδια με  Αχαρναϊκό και Βέροια που δεν διεξάγονται. Αντίθετα ο Ανδρέου θα χάσει τρία παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας και συγκεκριμένα με ΑΟ Τρίκαλα, Καλλιθέα και Εργοτέλη.

 

a-sport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις