Ο Ολυμπιακός Β. χάνει, είτε είναι καλός, είτε όχι…

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να ήταν καλύτερος της Λάρισας, να πραγματοποίησε σαφώς καλύτερη εμφάνιση, σε σχέση με την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Ηρακλή, ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Ήττα με 1-0. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του έκανε αναφορά στον Ίβιτσα Όσιμ και στην ατάκα που είχε…

…πει ως προπονητής του Παναθηναϊκού για τη μπάλα, αλλά είπε και κάτι ακόμη: «Εμείς αν δεν ήμαστε καλοί, όπως με τον Ηρακλή χάνουμε και όταν ήμαστε τόσο καλοί, όπως με τη Λάρισα, πάλι χάνουμε».
Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς νίκη στα πλέι οφ μετά από τρεις αγωνιστικές και μαζί με την Παναχαϊκή (οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη στην Κόρινθο) δεν έχουν κερδίσει. Το βολιώτικο συγκρότημα για τρίτο συνεχόμενο ματς δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, παρά τις πολλές τελικές προσπάθειες που είχε στο παιχνίδι.
Ένα λάθος στην άμυνα ήταν αρκετό για την ΑΕΛ να σκοράρει με τον Μίλαν Μπόγιοβτις και να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο». Ακόμη και η κατάκτηση της 3ης θέσης φαίνεται να χάνεται για τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να φεύγει απογοητευμένος από το στάδιο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα δεν έλειψαν και πάλι τα επεισόδια.
Μικρή μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών ήρθε σε σύγκρουση με την αστυνομία, πέταξε σπασμένα καθίσματα στους αστυνομικούς και ευτυχώς τα επεισόδια δεν πήραν έκταση.
Μετά το 20′ ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αναπτύσσονταν κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τον Μπεριάν, ενώ δραστήριοι ήταν και οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον άξονα (Ρόκας, Κυζιρίδης, Θέος). Στο διάστημα 20′-45′ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό και να προηγηθεί στο στορ στο 50′, όμως στη συνέχεια παρά τη πίεση που άσκησε στα καρέ της ΑΕΛ ο Ολυμπιακός το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Η έλλειψη καθαρού μυαλού και το άγχος είχαν ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην αντιδράσει και να γνωρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα στα πλέι οφ.
Οι «ερυθρόλευκοι» με έναν βαθμό παρέμειναν στην 5η θέση της ειδικής βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία ισοπαλία (στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα) και δύο εντός έδρας ήττες από Ηρακλή και Λάρισα.
Την προσεχή Τετάρτη 13/5 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή στην Κόρινθο και όπως τόνισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στόχος είναι «η ατομική βελτίωση του κάθε ποδοσφαιριστή και η συνολική της ομάδας. Όταν μια ομάδα νικάει, ο προπονητής έχει το προνόμιο να δουλεύει. Αντίθετα, στην ήττα έχει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις