Χωρίς Καψιώτη ο Γ.Σ. Αλμυρού με Ολυμπιακό Β.

Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί ο Γ.Σ. Αλμυρού στο αυριανό (1/4, 16.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», καθώς από την αρχή της χρονιάς βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος. Θα παίξει για το νικηφόρο αποτέλεσμα από τη στιγμή που του δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσει βαθμολογικά τον χαμένο του παιχνιδιού Αστέρας Ιτέας-Νίκη και να τερματίσει έτσι στην τιμητική 3η θέση.

Στον αγωνιστικό τομέα, «νοκ άουτ» λόγω τραυματισμού έχει τεθεί ο Γιάννης Καψιώτης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαλάντη Κόκκα μια και ο υψηλόσωμος αμυντικός αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι σίγουρα οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Νίκος Μπαρούτας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κώστας Κρανάς