Λ. Μπακάλης: Να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά

Τη ρεβάνς της ήττας στον πρώτο γύρο από τον Γ.Σ. Αλμυρού, θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός Βόλου στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16.00 στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», για την 26η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα θέλουν να κλείσουν νικηφόρα μια δύσκολη χρονιά.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σοβαρότητα και κανείς στην ομάδα δεν χαλαρώνει την προσπάθεια, γνωρίζοντας πως ο Αλμυρός θα έρθει στο Βόλο να παίξει με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Λάκης Μπακάλης, με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε για το παιχνίδι με τον Αλμυρό: «Θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας τους φιλάθλους μας, που θα έρθουν στο ΕΑΚ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να ενισχύσουν την ομάδα. Σίγουρα ο Αλμυρός είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία είχε εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας αρκετές νίκες σε δυνατές έδρες. Από εκεί και πέρα και εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αν παρουσιαστούμε, όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Αμβρυσσέα και Οπούντιο, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της νίκης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις