Πανηγυρίζει η Αγία Άννα, διαμαρτύρονται τα Λεχώνια!

Η Αγία Άννα πέρασε κι από την έδρα των Λεχωνίων, επικρατώντας των γηπεδούχων με 1-3. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των Λεχωνίων και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Ο Ζαρίφης άνοιξε το σκορ στο 15′, ενώ ο Φιλατζικιώτης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 28′. Τα Λεχώνια μείωσαν στο 58′ με τον Κ. Χατζηκώστα σε 1-2, για να έρθει ο Ζαρίφης στο 62′ να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του κ. Παλτατζή και τις υποδείξεις των κ.κ. Κόκκαλη και Ζακυνθινού. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Καμπέρη, το οποίο θεωρούν πως έπρεπε να μετρήσει.
Επίσης, σε μία ακόμη φάση στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ο διαιτητής, κ. Παλτατζής, αποφάσισε αρχικά να δώσει πέναλτι υπέρ των Λεχωνίων, ενώ στη συνέχεια έδειξε ότι η παράβαση πραγματοποιήθηκε εκτός περιοχής, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα και για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Διαιτητής
: Παλτατζής.
Βοηθοί: Κόκκαλης, Ζακυνθινός.
ΛΕΧΩΝΙΑ
: Παλαιορούτης, Ξενάκης, Ντενίς, Λιόλιος, Μανούσος, Κατσαμπέκης (85’ Μπούρντα), Φιλίππου (65’ Ρενάτο), Μπακογιάννης (82’ Μαμούρης), Λιάκος (70’ Καραγιάννης), Κ. Χατζηκώστας, Καμπέρης.
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ
: Αϊντίνι, Ματθαίου (46’ λ.τρ. Κανδήλας), Νιαώτης, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (70’ Μωυσίδης), Λίτσος, Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (75’ Στεργιόπουλος), Κ. Τσιουρέλης, Ζαρίφης (75’ Χατζόγλου).
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις