Για το θετικό αποτέλεσμα ο Ρήγας Φεραίος στην Άρτα (pre game)

Ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (Κυριακή, 10/5, 17.00) στην Άρτα την ΑΕ Καραϊσκάκης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή της αναμέτρησης τον κ. Ζούγρα Διονύσιο από την ΕΠΣ Κοζάνης, ως α΄ βοηθό τον κ. Τσιαμπάζη Χρήστο, ο οποίος επίσης ανήκει στην Ένωση Κοζάνης και β΄ βοηθό τον κ. Κεντζιόπουλο Στυλιανό από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Κούλιας Νικόλαος από την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Η Βελεστινιώτικη ομάδα σύμφωνα με τον προπονητή της, Λάκη Μπακάλη, μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Άρτα. Για να το πετύχει όμως, χρειάζεται να παραμείνει συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διότι ο Καραϊσκάκης δεν θα συγχωρήσει ούτε το παραμικρό λάθος. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι η Αρτινή ομάδα σε 13 αγώνες στην έδρα της, έχει απολέσει μόλις δύο βαθμούς.

Η κυανόλευκη ομάδα της Μαγνησάς γνωρίζει τον τρόπο για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Καραϊσκάκη, αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελεστίνο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Επίσης, ο Λάκης Μπακάλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, γιατί ο μόνος που δεν μπορεί να αγωνιστεί είναι ο Γιώργος Τσίπης. Παρόλο που το γήπεδο Αγίων Αναργύρων είναι από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου, ο Ρήγας θα έχει τη δυνατότητα να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για κάτι θετικό.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις