Όλη η ΕΠΣΘ είναι μαζί του…

Όπως έχει γραφτεί όλη την εβδομάδα ο Ρήγας δίνει σήμερα το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς,  τον αγώνα που θα κρίνει το μέλλον του στην κατηγορία. Σε αυτή την προσπάθεια του, αναμφισβήτητα είναι κοντά του και όλες οι ομάδες της Μαγνησίας όχι μόνο λόγω της κοινής του ρίζας, αλλά και γιατί η παραμονή του Ρήγα στην Γ’ εθνική κατηγορία, θα σημάνει αυτόματα ότι αποφεύγει τον υποβιβασμό ακόμη μία ομάδα από την Α’ στη Β’ ΕΠΣΘ.
Έτσι πέρα από τους δικούς τους αγώνες το Σαββατοκύριακο, οι ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στην εξέλιξη του αγώνα Ρήγας Φεραίος – Θήβα, με τις δικές τους ευχές για νικηφόρο αποτέλεσμα, να ενισχύουν με θετική ενέργεια την προσπάθεια των παικτών του Ρήγα…

Αναλυτικά σας παραθέτουμε στη συνέχεια όσα αναφέρει η προκήρυξη του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ 2017-18, στο Άρθρο 20,  περί κατάταξης των ομάδων.

Άρθρο 20 κατάταξη ομάδων
2. Η πρώτη ομάδα προάγεται απευθείας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2018-2019 (εφόσον δεν προκύψει αλλαγή από την ΕΠΟ)

  1. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 13η και την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται απευθείας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
  2. Σε περίπτωση όμως που υποβιβασθεί μία (1) ομάδα της δύναμης της ΕΠΣΘ από την Γ’ Εθνική Κατηγορία, η ομάδα που κατέλαβε την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας υποβιβάζεται απευθείας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 , εάν υποβιβασθούν δύο (2) ομάδες από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία, η ομάδα που κατέλαβε την 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας υποβιβάζεται απευθείας στην Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις