Βαρύ το κλίμα για Γκαρθία στον Ολυμπιακό

Την… υπογραφή του στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό έβαλε ο Όσκαρ Γκαρθία, την ώρα που οι φήμες για την επιστροφή του στην Ισπανία έχουν φουντώσει και η προπονητολογία για τον επόμενο προπονητή της ομάδας έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Καταλανός τεχνικός έχασε τις όποιες – ελάχιστες – πιθανότητες παραμονής είχε, ύστερα από την ισοπαλία (1-1) των πρωταθλητών Ελλάδας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Παράλληλα, ο Ισπανός κόουτς έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, ακόμη ένα μετά την άφιξή του τον Ιανουάριο στο Λιμάνι, ενώ παράλληλα το κλίμα για εκείνον είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Την ίδια στιγμή, από χθες το βράδυ στην Ισπανία άρχισαν να αναφέρουν πως ο Γκαρθία δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν, όμως μένει να φανεί αν θα αποχωρήσει άμεσα (στις αρχές της εβδομάδας) ή θα πάει με εκείνον στο τιμόνι η ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Από τη διοίκηση διαψεύστηκε πως θα φύγει τώρα ο Γκαρθία, ότι τα όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί δεν ισχύσουν και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.

Ο Καταλανός φέρεται να είναι στα υπ’ όψιν τεσσάρων ομάδων της Primera Division (Εσπανιόλ, Σοσιεδάδ, Θέλτα και Λα Κορούνια), την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται να εξετάζουν περιπτώσεις όπως του Μιλόγεβιτς, του Μαρτίνς αλλά και ενός ακόμη που έχει ξεχωρίσει ο Μοντέστο από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις