“Τελικός” με έπαθλο την παραμονή για τον Ρήγα (pregame)

«Τελικός» με έπαθλο την παραμονή στην Γ’ Εθνική είναι για τον Ρήγα Φεραίο και τη Θήβα η σημερινή αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου στις 16.00 για την 26η και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα που θα φύγει νικήτρια από το γήπεδο θα παίξει και του χρόνου στην Γ’ κατηγορία, ενώ αν το ματς λήξει ισόπαλο θα υποβιβαστούν και οι δύο (με την προϋπόθεση να κερδίσουν ο Α.Ο. Σελλάνων και ο Αμβρυσσέας τους αδιάφορους Αχιλλέα και Βελούχι αντίστοιχα).

Όπως είναι λογικό, τόσο ο Ρήγας, όσο και η Θήβα θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς με τους «κυανόλευκους» να είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για την τελική επικράτηση. Αρωγός τους σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο κόσμος του Βελεστίνου που ετοιμάζεται να δώσει έντονο χρώμα στις κερκίδες.

Το κλίμα στον Ρήγα είναι εξαιρετικό. Υπάρχει σεβασμός για την ομάδα της Θήβας, αλλά καθόλου φόβος. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς ο Ρήγας θα παραταχθεί με όλα του τα «όπλα», αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Σπύρος Γκάγκας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Χρήστο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας και Γιώργο Θεοδώρου από την ΕΠΣ Πιερίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις