Να βγάλει την υποχρέωση με Διγενή ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Στην Οιχαλία με τον Διγενή Νεοχωρίου αγωνίζεται σήμερα στις 16.00 ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου ΝΠΣ Βόλος, με στόχο να σημειώσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι «κυανέρυθροι» προετοιμάζονται ήδη για τα μπαράζ ανόδου, τα οποία θα αρχίσουν στις 22 Απριλίου (στις 12/4 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση). Ο Χουάν Φεράντο, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με το Βελούχι, άφησε εκτός αποστολής όλους του θεωρητικά βασικούς παίκτες, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί και τιμωρίες. Έτσι στο Βόλο έμειναν οι Μπουργάνης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Πέντα, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης, Ηλιόπουλος. Η αποστολή ταξίδεψε για την Οιχαλία με 15 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Μούτσα, Κραβαρίτης, Ζέρης, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Τζελίδης, Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Καλαμίδας, Διμινάς, Ντόσης, Σαλαμούρας, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης, Κολλάς.

Ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας αν διευθύνει το ματς, με βοηθούς τους Σεραφείμ Γάκο από την ίδια Ένωση και Πέτρο Κανιούρα από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις