Νίκησε κι “ανάσανε” ο Πηλέας

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Πηλέα, που  επικράτησε επί του Άνθιμου Γαζή με 3-0, αποτέλεσμα που του δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, στη μάχη για την παραμονή. Ένα γκολ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και δύο στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, που δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν.

Στο 41ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιαμέτη, ο Θεοδώρου έκανε κοντρόλ και πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της μικρής περιοχής κάνοντας το 1-0.
Στο 73’ μετά από κάθετη μπαλιά του Θεόδωρου στα πλάγια, ο Μπραχιμάι έκανε την ατομική προσπάθεια, βρέθηκε κοντά στη γραμμή του άουτ και μέσα στην περιοχή του Άνθιμου Γαζή, έκανε την σέντρα πάνω από το σώμα του Γκούρη που πραγματοποίησε έξοδο και παράλληλα με την εστία, όμως η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων γράφοντας το 2-0 (φωτο).
Το 3-0 διαμορφώθηκε όταν ο Μπραχιιμάι έκανε την βαθιά μπαλιά στον Βαρσαμά, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Φώτου, Σιαμέτης, Παπαπορφυρίου, Μπατής (75 Καζάκης), Βαΐτσης (83’ Δεδούσης) Μραχιμάι (83’ Αναστασόπουλος) Μωραΐτης, Θεοδώρου, Θάνος (65’ Βαρσαμάς) Τσελεπίδης
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκουρής, Βούλγαρης, Αλεξίου (80’ Μπόγιαν), Αντζούρης, Κωστάκης (85’ Λάσκος) Κατσικαδάμος, Μπρισμπέος (70’ Καρούτσος), Κίτσας, Ταφίλης (75’ Άρντι), Παπαδόπουλος, Σαραφίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις