“Μοιράζει” γκολ κι εκτός… ο Πρωτεσίλαος

Βαριά ήττα υπέστη  στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο Παγασητικός  από τον Πρωτεσίλαο με σκορ 6-3. Η αναμέτρηση ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, αφού η διαφορά των δύο ομάδων κυμαίνονταν στο γκολ, ως το 75ο λεπτό οπότε οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ζιώγα με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία κι ενώ το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή ήταν στο 3-4. Έτσι σε δύσκολη θέση εξακολουθεί να παραμένει η ομάδα των Αλυκών, σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή.

Με 0-2 προηγήθηκε ο Πρωτεσίλαος περίπου στο ημίωρο της αναμέτρησης και από κει και πέρα στο γκολ μείωνε ο Παγασητικός, μέχρι να ανοίξει η ψαλίδα το σκορ που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.
Πολύ σημαντική η παρουσία του Παπαδόπουλου για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος σκόραρε τα τρία από τα έξι τέρματα της ομάδας του.
Στο 28ο λεπτό ο Μαρμαρινός με πλασέ και με τον ίδιο τρόπο  Σιαμανικος στο 32΄ έκαναν το 0-2 και στο 37’ ο Μάρκος από πάσα του Τσένα μείωσε σε 1-2, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παπαδόπουλος ανέλαβε για την ομάδα του Πρωτεσιλάου την υπόθεση σκοράρισμα, πετυχαίνοντας με σουτ στο 48’ το 1-3, για να μειώσει και πάλι ο Μάρκος σε 2-3 με εντυπωσιακό τρόπο, βολ-πλανέ μετά από σέντρα του Μυλωνά στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τίτα.
Στο 65ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Α.  Λάμπου (2-4), με πέναλτι μείωσαν σε 3-4 οι γηπεδούχοι, σε ανατροπή του Δημητρίου που εκτέλεσε εύστοχα ο Μυλωνάς στο 70’. Στο 75’ ακολούθησε η κόκκινη του Ζιώγα, για να ολοκληρωθεί το σκορ με δύο πλασέ στο 83’ και 89’ από Παπαδόπουλο και Βαλωτή αντίστοιχα, που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ:  Κλεάνθης Γατζούνας (80’ Ρουσσάς), Μυλωνάς, Ζιώγας, Καράνταγλης, Κουτλουμπάσης (60’ Μαρούγκας), Τσένα (75΄ Ανδρέου), Μάρκος, Δημητρίου, Σίμος
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λεϊμονής (70’ Χασιώτης), Α.  Λάμπος, Μιχόπουλος, Χολέβας, Κ. Κόρκος, Σουδής, Μαρμαρινός (80’ Θ. Κόρκος), Παπαδόπουλος (80’ Σούσκο), Σιαμανίκος, Ι. Λάμπος, Βαλωτής

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις