“Καθάρισε” στο β’ ο Σαρακηνός

Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε ο νικητής της αναμέτρησης Σαρακηνός- Αίας Σούρπης, που έγινε στο γήπεδο Σαρακηνού, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 3-0. Δυο γκολ πέτυχε ο Κοντβάς, για δυο περιπτώσεις διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι…

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στην πιο σημαντική στιγμή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ του Χειλά, στο 25ο λεπτό, όταν ο επόπτης Θ. Παπαδημητρίου υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.
Το σκορ άνοιξε στο 54’ μετά από κάθετη πάσα του Καλαμάτα που βρήκε στην αντίπαλη περιοχή τον Β. Ρακή, ο οποίος κοντρόλαρε και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (ΦΩΤΟ).
Και σε αυτή την περίπτωση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα στον ίδιο επόπτη, που έχει ακυρώσει το δικό τους γκολ, κάνοντας λόγο για χέρι του σκόρερ στην προσπάθειά του να στοπάρει τη μπάλα.
Στο 62ο λεπτό ακολούθησε μία φάση για τον Αίαντα από αυτές που γίνονται highlight σε εκπομπές και μένουν στο μυαλό σου, όταν ο Κατσαβριάς πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που έκανε έξοδο προσπαθώντας να κλείσει τη γωνία του, στο πλασέ που  επιχείρησε, όμως, η μπάλα αναπήδησε στον κακό αγωνιστικό χώρο κι έφυγε ψηλά άουτ, από τη συμβολή των δοκών της κενής εστίας.
Στο 75ο λεπτό ο Τσεκούρας μετά από ατομική ενέργεια “έσκαψε” τη μπάλα, την πέρασε πάνω από το σώμα του Χαλάτση, αυτή όμως αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοντοβάς δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 83’ όταν ο Ηλίας Ρακής έκλεψε την μπάλα, λίγο έξω από την περιοχή της δικής του ομάδας, έφυγε στην αντεπίθεση συνδυαζόμενος με τον Τσεκούρα και από πλάγια θέση έκανε την σέντρα στον Κοντοβά οποίος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε ταυτόχρονα το τελικό αποτέλεσμα.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ:  Γράντας, Μαστακούλης, Ρέλλος, Η. Ράκης, Τσαρδάκας, Καλαμάτας, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Μελίσσης, Β. Ρακής (78’ Αγερώτης), Σιγαλάκος (70’ Χρ. Γκάμπας)
ΑΙΑΣ:  Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Μπούρας (70’ Κ. Κατσαβριάς), Πλαβός, Τσίγκας, Μακανίκας, Μπριμπέος, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Χειλάς, Καλοδήμος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις