Άλωσε την Ιτέα η Νίκη, 0-1 τον Αστέρα

Σ’ ένα επεισοδιακό ματς στην Ιτέα η Νίκη Βόλου έδειξε ψυχή και τσαμπουκά και πήρε τους τρεις βαθμούς που της δίνουν την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ντόλγκι στο 37’ με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων. Ο Μένιος Θεολόγης είπε «όχι» στην μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα στο 54’ σε σουτ του Μαλισσόβα από θέση βολής.

Τα σοβαρά επεισόδια που ακολούθησαν τη ρίψη μπουκαλιού στο κεφάλι του Τζιώρα, την ώρα που πήγαινε στον πάγκο στο 89’, ήταν η αιτία ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι, απειλώντας με οριστική διακοπή με υπαιτιότητα των γηπεδούχων. Η γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών στάθηκε η αιτία να αποβληθούν με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα οι Ντινιωτάκης και Τζιώρας από την πλευρά της Νίκης και οι Πάππος και από την ομάδα του Αστέρα. Μετά από διαβουλεύσεις ο άρχων της αναμέτρησης αποφάσισε να το συνεχίσει, παρά τα όσα είχαν γίνει, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Έτσι η Νίκη Βόλου κατάφερε κι «έσβησε» την άσχημη εικόνα στον αγώνα με τον Διγενή και απέδειξε πως είναι χτισμένη για τα μεγάλα παιχνίδια, δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Ιτέας: Πάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου, Μαλισσόβας.

Νίκη Βόλου: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Καρτσαμπάς, Κοντοές, Λάιος, Ντόλγκι, Μέτσε, Ντινιωτάκης, Ιορδανίδης, Μπάιριτς (32’ Βουρδάκης), Τζιώρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις