“Διπλό”… σε δυο λεπτά για Διαγόρα

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Διαγόρας πέρασε το εμπόδιο του Μαγνησιακού επικρατώντας με 2-0 στην αναμέτρηση που έγινε στο Κιούπι. Έτσι παραμένει σε απόσταση βολής από τον Θησέα, δεδομένου ότι περιμένει την απόφαση της έφεσης από την ΕΠΟ, που αν τον δικαιώσει θα έχουμε ισοβαθμία και πλεονέκτημα στην ομάδα  του Στεφανοβικείου.

Οι φιλοξενούμενοι που μπήκαν πολύ δυνατά, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν τρία δοκάρια,  ενώ μέσα σε δύο λεπτά πέτυχαν τα τέρματα που τους οδήγησαν στη νίκη.
Ως απόλυτα δίκαια χαρακτήρισαν τη νίκη του αντιπάλου τους οι άνθρωποι του Μαγνησιακού, οι οποίοι μετρούσαν πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών τους, για διάφορους λόγους.
Στο 30ο λεπτό ο Πάσχος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Καραμανλής με τον ίδιο τρόπο, στην κατάληξη ατομικής ενέργειας, διαμόρφωσε το 0-2.
Νωρίτερα και μόλις στο 5ο λεπτό, σε σουτ που επιχείρησε ο Σπύρος Καραπλιάγκος είδε την μπάλα να σταματά στη συμβολή τον δοκών της αντίπαλης εστίας, όπως έγινε δύο φορές στην ίδια φάση και στο 7ο λεπτό όταν σουτ του Πάσχου βρήκε στο κάθετο δοκάρι  και στην επιστροφή της μπάλας έγινε το ίδιο σε σουτ του Καραμανλή.
Μόλις δύο καλές ευκαιρίες μετρούν οι γηπεδούχοι, σε σουτ του Δανιηλόπουλου στο πρώτο μέρος και του Μυλωνά στο δεύτερο.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσιος, Τσένα, (46’ Γούτσιος), Χατζητρακόσια, Βασιλείου, Μαγιόγλου, Γκέρτσος Οικονόμου, Δανιλόπουλος, Λιάρος, Μυλωνάς
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος (85 Ακριβούσης), Καραμανλής (72’ Γάρος), Καλιακούδας (79’ Τρελόπουλος), Πάσχος Γουτούλης, Καναβός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις