Λ. Μπακάλης: «Ο Ρόκας μας βοήθησε να γίνουμε οικογένεια»

Ευχαριστημένος από το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, έμεινε ο Λάκης Μπακάλης, που είδε την ομάδα του να παραμένει στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στην ομάδα του Αλμυρού με τα καλύτερα λόγια, ενώ δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο, του ποδοσφαιριστή του και αρχηγού των «ερυθρόλευκων», Στάθη Ρόκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Ευχαριστώ τον φίλο μου, Κώστα Πραττή, για τα καλά του λόγια και του εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αλμυρού που έκανε μία καταπληκτική πορεία, αλλά και στους παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, μέσα από την καρδιά μου, για την κοινή μας πορεία. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη αγωνιστικά, που βελτιωνόταν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είχαμε σταθερή και συνεχόμενη βελτίωση. Η κατάσταση στα πρώτα παιχνίδια που δώσαμε, ήταν πολύ δύσκολη, αλλά ο φίλαθλος κόσμος και η διοίκηση μας στήριξαν. Δεν είχαμε ψυχολογία, αλλά ούτε και τύχη, όλα ήταν άσχημα. Όμως, δουλέψαμε, ανεβάσαμε την ψυχολογία μας και οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν τα Χριστούγεννα, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολο με τρεις προπονητές και 38 ποδοσφαιριστές να φτιάξεις ομάδα. Τα καταφέραμε, με τους συνεργάτες μου, τον Λευτέρη Φούτρη και τον Σωτήρη Πετσιμέρη. Η ομάδα είχε φρεσκάδα, μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, που ήταν το σημερινό. Κλείσαμε τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα, που ήταν μία επιβράβευση για τους παίκτες και την ομάδα του Ολυμπιακού. Καλό Πάσχα και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους».

Για τον Αλμυρό, ανέφερε: «Χαίρομαι, που δούλεψα σε ένα από τα καλύτερα σωματεία του νομού μας. Είναι ένας αγαπημένος ποδοσφαιρικός προορισμός. Πέρασα καλά κι έδωσα την ψυχή μου για να μπουν οι βάσεις, ενώ από εκεί και πέρα συνέχισε ο κ. Σταματίου, με τους συνεργάτες του, που είναι όλοι εξαιρετικοί».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε: «Η δουλειά και οι καινούριοι ποδοσφαιριστές βοήθησαν πολύ. Είναι καλοί παίκτες, καλοί χαρακτήρες και έδεσαν κατευθείαν. Βοήθησε και ο Στάθης ως προπονητής εντός γηπέδου, αλλά και στα αποδυτήρια για να γίνουμε οικογένεια. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, που πετύχαμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις