Φ. Σκοπελίτης: «Δεν αξίζει στον Ολυμπιακό Βόλου, να παίζει σ’ αυτή την κατηγορία»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και νυν του Γ.Σ. Αλμυρού, Φίλιππος Σκοπελίτης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του, αλλά και για τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως η Γ’ Εθνική δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού των «κυανόλευκων:

«Χαίρομαι που ξαναγύρισα σ’ αυτό το γήπεδο, έστω και μ’ αυτό τον τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι δίπλα στον Στάθη (σ.σ. Ρόκας), τον οποίο έχω σαν αδερφό μου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Στο δεύτερο γύρο έκανε πρωταθλητισμό. Βοήθησαν και οι ποδοσφαιριστές, που ήρθαν, ο Στάθης (σ.σ. Ρόκας) και οι προπονητές. Δεν αξίζει σ’ αυτή την ομάδα να παίζει για τη σωτηρία της, σε αυτή την κατηγορία. Ακόμη και για την άνοδο, είναι αστείο να παίζει σ’ αυτή την κατηγορία.
Μόνο ευχάριστα είχε αυτή η χρονιά για εμάς. Ο Αλμυρός βγήκε από το τοπικό, ήταν όλη τη χρονιά δεύτερος και η τέταρτη θέση είναι πολύ καλή. Η δουλειά που κάναμε με τους προπονητές μας αυτό το διάστημα, ήταν τρομερή. Ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της ομάδας ήταν δίπλα μας σε όλα. Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου σε αυτή την κατηγορία, γιατί της αξίζει. Ήρθαν ποδοσφαιριστές στον Αλμυρό, όπως ο Φλίγκος και ο Στουρνάρας, που είναι για να παίζουν σε παραπάνω κατηγορίες. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους και τα καλύτερα στον Ολυμπιακό Βόλου και στην ομάδα μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις