“Τεσσάρα” στον Διγενή ο ΝΠΣ Βόλος

Είκοσι νίκες σε 24 παιχνίδια σημείωσε ο ΝΠΣ Βόλος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανέρυθροι» στο τελευταίο τους παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πριν τα μπαράζ ανόδου, πέρασαν νικηφόρα και από την Οιχαλία, επικρατώντας με 0-4 του Διγενή Νεοχωρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΝΠΣ Βόλος «άγγιξε» σε αρκετές φάσεις το γκολ, όμως δεν τα κατάφερε. Χαρακτηριστικά παραδείγματα των ευκαιριών που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, αποτελούν οι αποκρούσεις του Ζαφείρη σε προσπάθειες του Γκαλίτσιου στο 23’, του Μηλιώτη στο 32’ και του Ντόση στο 35’, προστίθεται και το οριζόντιο δοκάρι του Ζέρη στο 41’.
Πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κολλάς με κοντινή κεφαλιά, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και στο 69’ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με το κοντινό πλασέ του Μελισσόπουλου, «κλειδώνοντας» παράλληλα και την υπόθεση νίκη.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μελισσόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3, με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το σκορ έκλεισε στο 92’, ο Κολλάς, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Ζαφείρη.

Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας).
Βοηθοί
: Γάκος (Φθιώτιδας), Κανιούρας (Καρδίτσας).
ΔΙΓΕΝΗΣ
: Ζαφείρης (78΄Αγγέλης), Αετόπουλος, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Αμπαδιωτάκης, Μπασιάκας, Σκόνδρας, Κατσαμάγκας (73΄Κακάλιας), Κολοβός (83΄Ζήσης), Τσαλάκου (63΄Τσικρικάς).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μούτσα (59’ Κραβαρίτης), Γκαλίτσιος (46’ Παπαδόπουλος), Τζελίδης, Ζέρης, Ουνγιαλίδης (46’ Καλαμίδας), Διμηνάς, Σαλαμούρας, Μηλιώτης, Ντόσης (46’ Δεμηρτζόγλου), Κολλάς, Μελισσόπουλος.

ΦΩΤΟ: oichalialive.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις