Μ. Τρίτη η εκδίκαση της έφεσης του Ρήγα για Κόλα

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία (ακολουθούν οι αγώνες μπαράζ ανόδου), με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με 39 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου, ύστερα από μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ανοιχτό το δικαστικό μέτωπο, που έχει να κάνει με την έφεση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος, κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που δικαίωσε τον Ολυμπιακό Βόλου στην υπόθεση του Κλεβί Κόλα.

Η έφεση του Ρήγα θα συζητηθεί αύριο Μ. Τρίτη (3/4) από την Επιτροπή Εφέσεων και η απόφαση αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί και σε δεύτερο βαθμό, τότε ο Ρήγας υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Αν δικαιωθεί η ομάδα του Βελεστίνου, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό, αν χάσει το παιχνίδι στα «χαρτιά» και του αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί.

Πάντως, στον Ολυμπιακό εκφράζουν την βεβαιότητα πως δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και η ομάδα θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις